Tip! Zalige wellness bungalow aan het water

Park Westerkogge is een zalig rustpunt nabij Amsterdam. U wordt omringd door weilanden en water en de vergezichten zijn prachtig. Na een dagje Amsterdam of een uitdagende wandeling of fietstocht langs het Markermeer voelt een bubbelbad-sessie in uw eigen tuin nog zaliger! Of wat dacht u van een ontspannen sessie in uw eigen prive-sauna? Heerlijk toch? Zowel de Deluxe 4-persoons of de Deluxe 6-persoons bungalow beschikken over deze zalige wellness voorzieningen. Daarnaast is de bungalow eigentijds ingericht en slaapt u op boxspring-bedden. Uw auto kunt u parkeren bij uw bungalow.

  • Buiten-bubbelbad, privé-sauna en buitendouche in de tuin
  • Ruime tuin met terras en terrasmeubilair
  • Parkeerplaats bij de bungalow
  • Een buitenzwembad op het vakantiepark

Park Westerkogge is een gemoedelijk vakantiepark met een fijn buitenzwembad. Spring op de fiets of huur een boot en vaar het Markermeer op. Ook Amsterdam en Haarlem zijn prima bereikbaar. In de zomer is ook het buitenzwembad met een ligweide een heerlijk plekje op te vertoeven.

BOEK HIER DELUXE 4-PERSOONS BUNGALOW

BOEK HIER DELUXE 6-PERSOONS BUNGALOW

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.