Gebruiksvoorwaarden

Alle op deze site vermelde informatie, prijzen, data en faciliteiten zijn onder voorbehoud. Bungalowparkoverzicht doet haar uiterste best om een zo compleet en betrouwbaar mogelijk overzicht te bieden van de recreatiemogelijkheden. Wij zijn hiervoor echter afhankelijk van de informatie die de vermelde bedrijven bieden. Het is dus mogelijk dat bedrijven hun prijzen en/of faciliteiten tussentijds wijzigen.

Bungalowparkoverzicht.nl maakt gebruik van frames. In deze frames worden de website’s of de reserveringsmodules van onze partners geladen. Alle te boeken reizen, reisproducten en gerelateerde producten en / of diensten, worden door de partners van Bungalowparkoverzicht.nl aangeboden en afgehandeld. Bungalowparkoverzicht.nl is geen reisorganisatie maar een vakantieportal die via haar website bezoekers in contact brengt met producten en diensten van reisorganisaties.

De door Bungalowparkoverzicht.nl op deze site verstrekte informatie is een aanbod van verschillende partijen. Eventuele regelingen tussen u en derden die op onze website worden genoemd, zijn uitsluitend voor eigen risico en eigen verantwoordelijkheid. Bungalowparkoverzicht.nl kan niet instaan voor de volledigheid, nauwkeurigheid en/of betrouwbaarheid van de opgenomen gegevens. De website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld, u kunt echter op geen enkele wijze hier rechten aan ontlenen. Bungalowparkoverzicht kan niet aansprakelijk worden gesteld voor welke (indirecte) schade dan ook, ontstaan door het gebruik van onze website.

Intellectuele eigendom
Door het plaatsen van beoordelingen of content op Bungalowparkoverzicht.nl komt er een overeenkomst tussen deze bezoeker en Bungalowparkoverzicht.nl tot stand waarbij de bezoeker Bungalowparkoverzicht.nl voor onbeperkte tijd de licentie verschaft om deze beoordeling te verveelvoudigen, te exploiteren, openbaar te maken, te vertalen en te bewerken. Zonder dat daar enige royalty of andere vergoeding tegenover staat.

Wijzigen van uw beoordeling na plaatsing?
Nadat de beoordeling geplaatst is, is het niet meer mogelijk om zelf aanpassingen aan te brengen. Mocht u een aanpassingen willen doorvoeren, dan kunt u dit doorgeven, middels het contactformulier.

Veelgesteelde vragen
Heeft u naar nog vragen kijk dan bij: veelgestelde vragen.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.