Subtropische zwemparadijzen in België

Waterglijbaan op Sunparks Ardennen

Op zoek naar een subtropisch zwemparadijs in België, want u wil er eventjes tussenuit met uw kinderen? Dan is een subtropisch zwembad op een vakantiepark een prima optie. Net als in Nederland zijn er in België een aantal vakantieparken die beschikken over een tropisch zwemparadijs. Want een overnachting met waterpret is een top combinatie voor zowel een korte als lange vakantie. Terwijl u ontspant in de sauna of whirlpool, hebben uw kinderen dolle waterpret. Ideaal!

Veel subtropische zwembaden in België zijn onderdeel van een vakantiepark. Verblijft u op een vakantiepark, dan heeft u altijd gratis toegang tot het subtropisch zwembad.

 
Zwembad op Erperheide

2. Erperheide - subtropisch zwembad nabij Eindhoven

Center Parcs Erperheide is een familie vakantiepark in Peer, ook vlak over de grens bij Eindhoven. Het subtropisch zwemparadijs is top! Ontdek het Aziatisch vissersdorp bomvol met exotische vissen. Laat uw meevoeren op de golfen van het golfslagbad en suis met grote snelheid van de verschillende waterglijbanen. De jongste gasten beleven dolle pret in het kinder-doe-bad en ontspannen kan in de sauna of in het Turks stoombad. Altijd leuk is ook een duik Introductie les of baby zwemmen.

Meer info of boek Erperheide
 

5. Park Molenheide - zwemparadijs Aquapolis

Park Molenheide is een uitstekende keuze voor een familievakantie in Belgisch Limburg. Uw kinderen voelen zich hier meteen thuis! Naast tal van sport- en speelvoorzieningen beschikt Park Molenheide over een mooi zwemparadijs met vier zwembaden, verschillende spectaculaire glijbanen en een heerlijk warm kabouterbad met speeltoestellen, voor de jongste gasten. Baantjes trekken kan in het 25-meterbad en in het zwemparadijs, heeft u gratis toegang tot WiFi.

Meer info of boek Molenheide
 

Een dagje Center Parcs of Sunparks

Op alle Belgische vakantieparken van Center Parcs kunt u een dagje komen zwemmen, reserveren is wel noodzakelijk. Voor meer info kunt u kijken op Dagje Center Parcs. Ook op de vakantieparken van Sunparks kunt u een dagje zwemmen. Bekijk hier de prijzen en mogelijkheden bij Zwemmen bij Sunparks.

Er zijn natuurlijk meer vakantieparken die beschikken over een subtropisch zwembad!