Last minutes vakantiepark De Krim

Als u wil ontsnappen aan de hectiek van alle dag en zoekt u strand en duinen? Dan is vakantiepark de Krim op Texel een aanrader! Dit vijf sterren vakantiepark heeft alles in huis voor een top vakantie. Winter of zomer: het is goed toeven op Texel! Uitwaaien in de herfst en winter, fietsen in de lente en genieten van de zee en het strand in de zomer. Ideaal! Oftewel, welk seizoen ook – er is op Texel altijd wat te beleven! Bovendien hoeft een verblijf niet duur te zijn: ontdek hier de aanbiedingen van de Krim!

Boek hier een vakantiepark De Krim last minute. Met onder meer een binnen- en buitenzwembad, restaurants en indoorspeeltuin. Ook de reviews zijn uitstekend!

Beleeft Texel met een last minute!

Beleef Texel! Wandelen over het strand, schelpen zoeken en daarna koffie drinken in één van de strandpaviljoens! Heerlijk! Zoek en bekijk hier de beste last minute aanbiedingen en boek eenvoudig uw last minute vakantie op Texel. 

Info & boeken
 

Geniet van de zomer op Texel. Heerlijk!

Zomer, zon, strand en meer...! Geniet van de zomer op Texel en boek nu uw zomervakantie. Met een ruime keuze aan accommodaties, de vele sport- en speelvoorzieningen en het strand kan u zomervakantie niet meer stuk!

Info & boeken
 

Uitwaaien op Texel met een last minute

Vakantiepark de Krim biedt het jaarrond vakantiepret! Het vijf sterren vakantiepark beschikt namelijk over een supergaaf binnenzwembad, een indoorspeeltuin, bowlingbaan  en ook de zee, die op wandel afstand ligt zorgt voor veel vermaak: uitwaaien in de winter en luieren in de zomer! Perfect! Een verblijf wordt natuurlijk nog aantrekkelijker, wanneer u een last minute bungalow boekt. U boekt dan vlak voordat u op vakantie wenst te gaan. Deze last minutes zijn vooral aantrekkelijk wanneer u geen voorkeur heeft voor een specifieke datum.

Tip! Uw vakantie valt een stuk goedkoper uit met een last minute van vakantiepark de Krim.
Elk seizoen is het heerlijk vertoeven op Texel. Uitwaaien in de herfst en de winter, in de lente en zomer genieten van zon, zee en strand. Op Texel is altijd wat te beleven!

Tip! Voordelig met de boot naar Texel

Wat een vakantie op Texel tot een extra bijzondere belevenis maakt is dat u er alleen met de veerboot kunt komen. De kinderen zullen het geweldig vinden! Maar het brengt wel extra kosten met zich mee; u betaalt voor de overtocht met uw auto tussen de €25,- en €36,50. Maar met deze drie slimmen overtocht tips, maakt u de overtocht maar Texel lekker betaalbaar. Kies voor het daltarief, laat de auto staan en gaat u meerdere keren naar Texel? Kies dan voor een meer-retourskaart. 

Boekt u vakantiepark de Krim minimaal drie maanden voor aankomst dan ontvangt u een gratis bootticket.

Meer de Krim last minutes? Schrijf in op onze nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte gehouden worden van de actuele kortingen, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Zo hoeft u geen enkele vakantiepark de Krim last minute te missen. Wilt u direct weg? Bekijk dan onze top 10 pagina.