Bollo de Beer

Bij Landal Greenparks staat kinderpret hoog in het vaandel. De gezichtjes van de kinderen beginnen te stralen als ze Bollo de Beer ontdekken! Deze gezellige knuffelbeer is de mascotte van Landal Greenparks. Hij verblijft op bijna alle Landal parken. Hij staat graag klaar voor een knuffel van de jongste gasten. Bovendien heeft hij op heel veel Landal park zijn eigen stekje: een gezellig huisje, met een brievenbus! Mooie tekeningen zijn altijd welkom! Of stuur een brief! Bollo de Beer schrijft graag terug.

  • Nieuwsgierig naar alle activiteiten met Bollo de Beer? Bekijk hier de activiteiten die georganiseerd worden.
  • Zoekt u een vakantiepark waar Bollo de Beer ook verblijft? Bekijk hier alle Landal parken met Bollo de Beer.

Dolle pret met Bollo

Wist u dat Bollo de Beer veel talent heeft? Hij is de ster in zijn eigen shows met leuke liedjes en vrolijke dansjes. Samen met het animatieteam maakt hij er een groot feest van. Het is voor de kinderen een betoverende belevenis om samen met Bollo bij de Bollo Club te knutselen en te spelen. De mascotte organiseert ook voorleesactiviteiten; er worden verhalen voorgelezen uit het gigantische Bollo boek. Op diverse parken vindt u in het restaurant een Bollo buffet met de lievelingsgerechten van de knuffelbeer.

  • Tip! Via de Bollo-app kunnen uw kinderen zowel voor- als nagenieten van hun nieuwe grote vriend!

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.