Speel en dans met Koos

Op de Roompot vakantieparken maken de kinderen graag nieuwe vrienden. Hun grootste nieuwe vriend is natuurlijk Koos! Deze mascotte heeft het druk, want hij duikt op ruim 28 vakantieparken van Roompot op. Koos doet dit altijd met veel plezier. Zijn vrolijkheid werkt aanstekelijk! Koos heeft bovendien sinds 2016 zijn eigen foundation waarmee hij kinderen, die een steuntje in de rug nodig hebben, verrast met cadeautjes en bezoekjes. Ontdek hier wat Koos voor uw kinderen kan betekenen tijdens een onbezorgde vakantie op een Roompot vakantiepark!

  • Nieuwsgierig naar alle activiteiten met Koos? Bekijk hier de activiteiten die georganiseerd worden.
  • Zoekt u een vakantiepark waar Koos ook verblijft? Bekijk hier alle Roompot parken met Koos.

Spelen en feesten met Koos!

Kinderpret is een topprioriteit van Roompot. Laat dat maar aan Koos over! Op de vakantieparken worden veel gratis sport- en recreatieactiviteiten aangeboden voor kinderen. Koos nodigt de kleintjes graag uit om de mooiste knutselwerken te maken of om lekker sportief in de weer te gaan. Er worden regelmatig leuke sporttoernooitjes op touw gezet. Andere leuke initiatieven van Koos zijn: het Koos Meespeeltheater, dansen met Koos in de Minidisco, voorleesuurtjes en nog veel meer.

  • Tip! Bereid de kinderen alvast voor op een te gekke vakantie op de website van Koos met verhaaltjes, online spelletjes, knutseltips en leuke kindergerechten.

Gaaf! Slapen bij Koos

Wist u dat u bij Roompot kunt verblijven in een echte Koos bungalow! Deze bungalow is smaakvol ingericht met vrolijke Koos meubels.

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.