Puk en Pelle

Kent u Puk en Pelle al? Wie een vakantie boekt op Landal De Lommerbergen of Landal het Vennenbos zal gauw ontdekken over wie we het hebben. Puk en Pelle zijn beste vriendjes en spelen graag met de mascotte Bollo de Beer en de kinderen die vakantie vieren op deze twee Landal Greenparks. Met dit tweetal in de buurt voelen uw kinderen zich meteen thuis op hun vakantiebestemming. Ze worden enthousiast onthaald door Puk en Pelle en worden uitgenodigd om mee te doen met vele leuke activiteiten.

Leuke activiteiten met Puk & Pelle

Puk en Pelle zijn onafscheidelijk. Al sinds groep 2 zijn ze beste vriendjes, maar ze maken ook graag nieuwe vriendjes op de vakantieparken. Check bij aankomst op het park wanneer Puk en Pelle aanwezig zijn. Puk daagt uw kinderen graag uit om samen te knutselen, want daar is ze goed in. Maar ook schminken en verkleden is helemaal haar ding. Pelle is weg van hutten bouwen, tekenen en verhalen schrijven. Samen voeren ze op de Lommerbergen en het Vennenbos de leukste theatershows op en uw kinderen mogen de hoofdrol spelen.

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.