Sinterklaas op een vakantiepark

Sinterklaas slaat dit jaar zeker niet de Nederlandse vakantieparken over. Hij heeft gehoord dat veel kinderen het Sinterklaasweekend hier doorbrengen. Dat snapt hij wel, want ook hij wordt hier samen met zijn pieten overal warm ontvangen. Op diverse vakantieparken worden de leukste Sinterklaasactiviteiten georganiseerd. U bezorgt op deze manier uw kinderen (en uiteraard ook uzelf en de rest van de familie) een onvergetelijk Sinterklaasfeest!

Bekijk hieronder de verschillende Sinterklaas aanbiedingen. Verras uw kinderen groots, door het Sinterklaasfeest in een knusse bungalow te vieren.

Sinterklaasweekend bij Center Parcs

Beleef de Sinterklaastijd nog intenser op een Center Parcs park. Want wie weet komt u Sinterklaas wel tegen tijdens de Sinterklaas Tour. Super spannend voor uw kinderen is ook om langs de Sinterklaas cottage te wandelen. Wie weet, misschien zijn er wel pieten aan het werk? Bovendien zijn alle helpende kinderhanden welkom bij het bakken van pepernoten. Maak ook gebruik van de pakjesbezorgservice en wacht op pakjesavond tot er op de cottage deur gebonsd wordt. Superspannend!

Sinterklaas slaapt ook bij Duinrell

U beleeft op Duinrell een gezellige pakjesavond. Samen met uw kinderen cadeautjes uitpakken en tussen door geniet u van tropische temperaturen in het Tikibad en kunt u eindeloos van de vele waterglijbanen afroetsjen. Kinderen kunnen de schoen zetten in de superstore en natuurlijk mag een ontmoeting met Sinterklaas en piet niet ontbreken. En voor wie wil, kan met Sinterklaas op de foto! Zeker weten dat uw kinderen dit Sinterklaas weekend niet snel zullen vergeten.