Sinterklaas op een vakantiepark

Sinterklaas slaat dit jaar zeker niet de Nederlandse vakantieparken over. Hij heeft gehoord dat veel kinderen het Sinterklaasweekend hier doorbrengen. Dat snapt hij wel, want ook hij wordt hier samen met zijn pieten overal warm ontvangen. Op diverse vakantieparken worden de leukste Sinterklaasactiviteiten georganiseerd. U bezorgt op deze manier uw kinderen (en uiteraard ook uzelf en de rest van de familie) een onvergetelijk Sinterklaasfeest!

Bekijk hieronder de verschillende Sinterklaas aanbiedingen. Verras uw kinderen groots, door het Sinterklaas feest in een knusse bungalow te vieren.

Landal GreenParks– Een heerlijk Sinterklaasfeest
Roompot– boek een heus Pietenbezoek
Beekse Bergen– Op safari met Sinterklaas
Center Parcs– Sinterklaasfeest in Winter Wonderland
Duinrell– Sint slaapt ook op Duinrell

Sinterklaasweekend bij Center Parcs

Beleef de Sinterklaastijd nog intenser met het Sinterklaasarrangement van Center Parcs. Maak de intocht van de goedheiligman mee en mogen kinderen hun schoen zetten. Bezoek de Sinterklaasvoorstelling en wandel langs de cottage van Sinterklaas. Wilt u er een nog groter feest van maken? Speel dan mee met de Sinterklaas Game Show en maak gebruik van de pakjesbezorgservice en wacht op pakjesavond tot er op de cottage deur gebonsd wordt. Superspannend!

Roompot: Boek een Pietenbezoek

Samen liedjes zingen, pepernoten eten en natuurlijk vooral heel veel cadeautjes uitpakken! Verblijf rond pakjesavond op een van de Roompot parken en geniet samen van dit heerlijke avondje. Op aankomsten rondom Pakjesavond kunt u uw kinderen verrassen met een heus Pietenbezoek! Twee pieten zingen 10 minuten lang liedjes met de kinderen. Ook doen zij gekke kunstjes en natuurlijk nemen ze iets lekkers mee.

Vier Sinterklaas op een vakantiepark

Voor de kinderen behoort de Sinterklaastijd tot de leukste en spannendste tijd van het jaar. U kunt er dit jaar nog gemakkelijker een hele speciale gelegenheid van maken door een Sinterklaasuitje of sinterklaasarrangement bij een van de bovenstaande vakantieparken te boeken. Dan bent u verzekerd van de leukste Sinterklaasactiviteiten en Sinterklaasverrassingen.