De Huiskamer

De Huiskamer in het rustieke Drentse dorpje Ansen, tussen Ruinen en Dwingeloo, is niet zomaar een restaurant waar u alleen terecht kunt om lekker te eten, het is namelijk ook een ware beleving om hierbinnen te vertoeven. De gemoedelijke en knusse sfeer zorgen ervoor dat u zich hier meteen helemaal thuis voelt als in uw eigen huiskamer. Het haardvuur, de ouderwetse bedstee en de open keuken geven extra sfeer.

Adres: Kerkdijk 2, 7964 KB Ansen
Website: De Huiskamer

Smullen, ontspannen en altijd gastvrij

U bent hier altijd verzekerd van een warm welkom. Vooral na een uitdagende wandel- of fietstocht door het nabijgelegen Nationaal Park Dwingelderveld is het hier heerlijk bijkomen! Een kopje koffie met wat lekkers, een high tea of een heerlijk diner? U kunt zich hier op allerlei manieren culinair laten verwennen. De keuken van De Huiskamer heeft een Franse inslag, maar u kunt ook rekenen op bijzondere creatieve gastronomische verrassingen. Bovendien worden er in De Huiskamer ook regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals Oudhollandse of Drentse spelletjes, een wedstrijdje klootschieten, een game dinershow en huifkartochten. Kortom, er is hier van alles mogelijk!

Bungalowparken nabij De Huiskamer

De Noordster

RCN de Noordster is een prima uitvalbasis voor uitstapjes in Drenthe. Maar ook op het vakantiepark zelf is voldoende te doen.

Lees meer
Bungalowpark Lanka

Als u op zoek bent naar een bungalowpark waar u eventjes kunt ontsnappen aan alle drukte en hectiek van alledag, dan kunnen we bungalowpark Lanka aanraden.

Lees meer
Buitenplaats De Marke van Ruinen

Op zoek naar natuur, rust en stilte? Boek dan een villa op Buitenplaats De Marke van Ruinen. Super-de-luxe genieten? Boek dan de villa met privé-jacuzzi.

Lees meer
Landgoed ’t Wildryck

Terwijl uw kinderen ravotten in de speeltuin of een duik nemen in het binnenzwembad. Kunt u genieten op uw terras van uw luxe landhuis. Dit is pas vakantie!

Lees meer
Vakantiepark Westerbergen

Westerbergen is een geweldig familiepark met een gemoedelijke sfeer en faciliteiten als een binnenzwembad, indoor speeltuin, restaurant en veel outdooractiviteiten.

Lees meer
Landschapspark Striks Erve

Natuurliefhebbers en rustzoekers zullen zich meteen thuis voelen op Landschapspark Striks Erve. Geen drukte of veel voorzieningen, op dit vakantiepark, heerst rust.

Lees meer
Vakantiepark De Reeënwissel

De Reeënwissel is ideaal voor natuur- en rust zoekers! Plons in het buitenzwembad, ga paardrijden, mountainbiken en wandel het belevingspad.

Lees meer
Speeltuin
Het Drentse Wold

Een echte wandel- en fietsliefhebber? Dan is Het Drentse Wold, gelegen naast een van de grootste bosgebieden van Nederland wat u zoekt.

Lees meer
Natuurpark de Witte Bergen

Als u op zoek bent naar een vakantieadresje waar u kunt ontsnappen aan alle drukte en hectiek van alledag, dan is Natuurpark de Witte Bergen een goede keuze.

Lees meer
Resort Reestervallei

Genieten van rust en de schitterende natuur staat voorop bij Resort Reestervallei. Ontwaak met het getsjirp van vogels en laat u betoveren door de prachtige bossen.

Lees meer