De Huiskamer

De Huiskamer in het rustieke Drentse dorpje Ansen, tussen Ruinen en Dwingeloo, is niet zomaar een restaurant waar u alleen terecht kunt om lekker te eten, het is namelijk ook een ware beleving om hierbinnen te vertoeven. De gemoedelijke en knusse sfeer zorgen ervoor dat u zich hier meteen helemaal thuis voelt als in uw eigen huiskamer. Het haardvuur, de ouderwetse bedstee en de open keuken geven extra sfeer.

Adres: Kerkdijk 2, 7964 KB Ansen
Website: De Huiskamer

Smullen, ontspannen en altijd gastvrij

U bent hier altijd verzekerd van een warm welkom. Vooral na een uitdagende wandel- of fietstocht door het nabijgelegen Nationaal Park Dwingelderveld is het hier heerlijk bijkomen! Een kopje koffie met wat lekkers, een high tea of een heerlijk diner? U kunt zich hier op allerlei manieren culinair laten verwennen. De keuken van De Huiskamer heeft een Franse inslag, maar u kunt ook rekenen op bijzondere creatieve gastronomische verrassingen. Bovendien worden er in De Huiskamer ook regelmatig activiteiten georganiseerd, zoals Oudhollandse of Drentse spelletjes, een wedstrijdje klootschieten, een game dinershow en huifkartochten. Kortom, er is hier van alles mogelijk!

Bungalowparken nabij

De Huiskamer

EuroParcs de Wiltzangh

EuroParcs de Wiltzangh wordt omarmd door de prachtige natuur van Nationaal Park Dwingelderveld. Bezoek dan Bezoekerscentrum Dwingelderveld en voor kinderen is de Schaapskudde van Ruinen een aanrader, zeker in lammetjestijd.

De Noordster

RCN de Noordster is een prima uitvalbasis voor uitstapjes in Drenthe. Maar ook op het vakantiepark zelf is voldoende te doen.

Bungalowpark Lanka

Als u op zoek bent naar een bungalowpark waar u eventjes kunt ontsnappen aan alle drukte en hectiek van alledag, dan kunnen we bungalowpark Lanka aanraden.

Buitenplaats De Marke van Ruinen

Op zoek naar natuur, rust en stilte? Boek dan een villa op Buitenplaats De Marke van Ruinen. Super-de-luxe genieten? Boek dan de villa met privé-bubbelbad.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.