Escapeschip Kampen

Houdt u wel van een pittig raadsel? Dan bent u bij Escapeschip Kampen op de juiste plek voor een spannende en superleuke middag met vrienden of familie. Hier geen standaard kamertjes waar u uit moet zien te ontsnappen, maar een echt schip compleet uitgevoerd in nautische stijl! Hoewel het schip niet vaart, ligt het wel op het water en voelt u de deining. Hoe stevig staat u op uw benen? Dan moet u ook nog kunnen omgaan met de niet al te best gehumeurde kapitein! Durft u de uitdaging aan?

Adres: IJsselkade t.h.v. nummer 64 Kampen
Website: Escapeschip Kampen

Zorg dat de kapitein zijn stuurwiel terugkrijgt!

Sabotage! Dat is wat er hier aan de hand is. Het zeilschip Jannes van Campen ligt aan de IJsselkade in Kampen, maar het wil zo snel mogelijk weer de golven trotseren. Maar op geheimzinnige wijze is het stuurwiel verplaatst naar een andere ruimte. Hier is het zo stevig bevestigd, dat niet iedereen het zomaar loskrijgt. De kapitein kan deze sabotage uiteraard niet waarderen. Hoe gaat u dit probleem oplossen? U wordt geconfronteerd met pittige raadsels, waarbij een uitstekende samenwerking onmisbaar is. Lukt het u om samen het schip weer op tijd te laten varen?

Wat kunt u verwachten van het Escapeschip Kampen?
U kunt rekenen op een te gekke beleving vol lastige puzzels en complexe raadsels, afgewisseld met leuke doe-opdrachten. De klokt tikt en de kapitein is soms wat nukkig, dus stalen zenuwen zijn gewenst. U treft verborgen deuren aan, sleutels die verstopt liggen op vreemde plekken en geheime vakjes. Vanwege het nautische decor en de lichte deining van het schip gaat u al snel helemaal op in deze unieke belevenis. U kunt dit avontuur ook combineren met de Escaperoom de Nieuwe Toren, een stadswandeling door de binnenstad van Kampen of een heerlijk etentje.

Wat u moet weten?
Escapeschip Kampen is geschikt voor maximaal 8 deelnemers. Bent u met een grote groep? Dan is het een goed idee om twee escape rooms te spelen. Terwijl een deel van het gezelschap het Escapeschip onveilig maakt, probeert het andere deel te ontsnappen uit de escape room. Het Escapeschip is vooral leuk voor tieners vanaf 14 jaar met de begeleiding van op zijn minst 2 volwassenen. Na afloop kunt u nagenieten in een van de restaurants van Kampen of tijdens een boottocht met ’t Kamperschuitje. De belevenis in het Escapeschip Kampen duurt circa 1 uur, maar u maakt er gemakkelijk een dag vullend uitje van!

Bungalowparken nabij

Escapeschip Kampen

De IJssel Eilanden

EuroParcs De IJssel Eilanden is door de ligging aan het Reevemeer een échte aanrader voor watersporters! EuroParcs de IJssel Eilanden is dé vakantiebestemming voor watersportliefhebbers, door de geweldige ligging pal aan het Reevemeer.

Landgoed ’t Loo

Met de Veluwe vlakbij en de vele voorzieningen: een recreatievijver, binnenzwembad en tal van sport- en spelvoorzieningen - maken het park zeer geliefd.

Landgoed Molecaten

Landgoed Molecaten is een paradijsje voor wie houdt van rust en privacy. U verblijft tussen prachtige bossen. Puur genieten van de natuur staat hier voorop.

Resort Zuiderzee

Plons in het zwembad, spelen in de indoor speeltuin en naar het zandstrandje. Om daarna aan te schuiven in het steakhouse. Op Resort Zuiderzee is het mogelijk.

De Leemkule

De Leemkule ademt een rustieke sfeer uit dankzij de rietgedekte bungalows, die verspreid liggen door het bos. Met o.a. binnen- en buitenzwembad en een speeltuin.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.