Het Achterhoeks Museum 1940-1945

Geïnteresseerd in de Tweede Wereldoorlog? Kom dan naar het Achterhoeks Museum 1940-1945 met een indrukwekkende collectie aan voorwerpen en documenten uit de Tweede Wereldoorlog, waaronder een Duitse dienstfiets en eetgerei uit de oorlogstijd. Bijzonder is ook het nagebouwd café van net voor de oorlog, een winkel in oorlogstijd en een barak waarin het leven in een concentratiekamp aan de orde komt.

Adres: Marktstraat 6, 7255 CA Hengelo

Bungalowparken nabij Het Achterhoeks Museum 1940-1945

Resort de Achterhoek

Resort de Achterhoek is een veelzijdig park waar iedereen wel iets van zijn gading zal vinden. Met recreatievijver een binnen- en buitenspeeltuin en een restaurant met terras.

Lees meer
Marina Strandbad

Op Marina Strandbad staat alles in het teken van water. Luieren op het zandstrandje van het natuurmeer, kanoën en zwemmen in het buitenzwembad.

Lees meer
Stroombroek

Er even tussenuit? Stroombroek biedt de ideale combinatie van rust, ontspanning en vermaak. Met wellnesscentrum Palestra, binnenzwembad en recreatievijver.

Lees meer
De Lochemse Berg

De Lochemse Berg is gelegen in de Achterhoek en het perfecte adres om zowel de Achterhoek te verkennen, als ook tot rust te komen. Vanuit uw luxe bungalow fietst u zo de natuur in.

Lees meer