Het Achterhoeks Museum 1940-1945

Geïnteresseerd in de Tweede Wereldoorlog? Kom dan naar het Achterhoeks Museum 1940-1945 met een indrukwekkende collectie aan voorwerpen en documenten uit de Tweede Wereldoorlog, waaronder een Duitse dienstfiets en eetgerei uit de oorlogstijd. Bijzonder zijn ook het nagebouwd café van net voor de oorlog, een winkel in oorlogstijd en een barak waarin het leven in een concentratiekamp aan de orde komt.

Van april t/m oktober geopend van woensdag t/m zondag van 13:00 tot 17:00. Tussen juli en augustus ook op dinsdag. Van november t/m maart alleen op woensdag, zaterdag en zondag.

Marktstraat 6
7255 CA Hengelo

Bungalowparken nabij Het Achterhoeks Museum 1940-1945

Vesting De Bronsbergen

Vesting de Bronsbergen is een vakantiepark dat het jaarrond vakantieplezier biedt. Zwemmen en duiken in de natuurvijver. Ontspanning vindt u in het wellness center.

Lees meer
Resort de Achterhoek

Resort de Achterhoek is een veelzijdig park waar iedereen wel iets van zijn gading zal vinden. Met recreatievijver een binnen- en buitenspeeltuin en een restaurant met terras.

Lees meer
Stroombroek

Er even tussenuit? Stroombroek biedt de ideale combinatie van rust, ontspanning en vermaak. Met wellnesscentrum Palestra, binnenzwembad en recreatievijver.

Lees meer