Museummolen De Eendracht

Op zoek naar een uitje in Anjum? Ga dan naar de VVV in Anjum. Hier kunt u meteen op museumbezoek in de Museummolen De Eendracht. De VVV is namelijk in deze prachtige molen gevestigd. Misschien heeft u geluk en wordt er gemalen, zodat u de molen in werking kunt zien.

Adres: Mounebuorren 18, 9133 MB Anjum

Bungalowparken nabij Museummolen De Eendracht

Landal Esonstad

Landal Esonstad biedt waterpret, rust en natuur rondom het Lauwersmeer. Met veel parkfaciliteiten, sfeervolle bungalows en ook Schiermonnikoog ligt binnen handbereik.

Lees meer
Natuurdorp Suyderoogh

Natuurdorp Suyderoogh is perfect gelegen, nabij het Lauwersmeer. Wandelen en vogels spotten! Voor een dagje stad bent u zo in de stad Groningen.

Lees meer
Vitamaris

Voor schitterende natuur en absolute rust moet u op Schiermonnikoog zijn. Prachtige stranden, de duinen en vooral stilte en ruimte.

Lees meer
Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis is het vakantieadres voor rustzoekers en watersportliefhebbers. U stapt zo vanuit uw watervilla in uw boot en vaart zo het ‘Bergumermeer’ op.

Lees meer
Vakantiepark Klein Vaarwater

Wilt u het èchte eilandgevoel ervaren? Stap dan op de boot die u naar Klein Vaarwater op Ameland brengt. Geniet van de natuur en de voorzieningen van Klein Vaarwater.

Lees meer