Paintball Valkenswaard

Op zoek naar een actief uitstapje in Brabant, dat de adrenaline laat stromen? Ga dan naar Paintball Valkenswaard. Klaar om de strijd aan te gaan? Gekleed in een overall en met een masker voor uw gezicht trekt u door het paintball bos. Houd uw paintball geweer in de aanslag. Zorg dat u niet geraakt wordt door gauw achter schotten of zandzakken weg te duiken of door u in een van de forten te verschuilen. Voor u het weet is iedereen besmeurt met verf! Paintball staat altijd garant voor een combinatie van spanning en plezier. Ideaal als uitstapje met familie, vrienden of collega’s!

Adres: Klein Borkel, 5556 XK Valkenswaard
Website: Paintball Valkenswaard

Wat Paintball Valkenswaard helemaal uniek maakt, is dat er ook diverse leuke paintball spellen georganiseerd worden, zoals achtervolgingspellen of spellen met een speciale missie. Er zijn ook diverse paintball arrangementen, zodat u deze zenuwslopende activiteit kunt combineren met andere activiteiten, bijvoorbeeld een ontspannen kanotocht over de Dommel. Andere activiteiten die hier aangeboden worden in combinatie met paintballen, zijn solex rijden en mountainbiken.

Bent u toe aan een extra portie avontuur? Dan kunt u eveneens een uitdagend survival parcours volgen door de mooie bossen van Valkenswaard. Of wat dacht u van het ontmaskeren van een drugshandelaar tijdens een interactieve wandeling met een tablet? Daarnaast worden er hier ook speciale paintball activiteiten voor kinderen en scholen georganiseerd. U kunt uw dagje uit bij Paintball Valkenswaard helemaal compleet maken door af te sluiten met een lunch of een barbecue in ’t Boothuys. Onder het genot van een hapje en een drankje kijkt u terug op een geslaagde dag!

Bungalowparken nabij Paintball Valkenswaard

De Kempervennen

Op de Kempervennen verblijft u in cottages of op een woonboot. Waterpret is er in het tropisch zwembad. Skiën kan in de overdekte skihal of volg een duikcursus.

Lees meer
Oostappen Brugse Heide

Het verwarmde buitenzwembad is dolle pret en in de speeltuin kunnen kinderen uren spelen. Ga met z’n allen midgetgolfen, skelteren en bezoek de kinderboerderij.

Lees meer
Oostappen Parelstrand

Op dit Oostappen park midden in het groen is van alles te beleven. Plons in het buitenzwembad, lekker luieren aan de waterplas of doe mee met het animatieteam.

Lees meer
De Vossemeren

Geniet bij de Vossemeren van tropische temperaturen en in het wellness center van de ultieme ontspanning. Discovery Bay is één en al avontuur voor de kleintjes.

Lees meer
Het Vennenbos

Op dit populair Landal park is voor elk wat wils. Plons in het tropische zwembad, naar het doolhof en meedoen met het animatieteam. Gezelligheid in de Park Plaza.

Lees meer
De Achterste Hoef

De Achterste Hoef is een uitstekend park, met een keur aan voorzieningen! Met een binnen- en buitenzwembad, een indoorspeeltuin en een golfbaan. Ideaal voor gezinnen!

Lees meer
Oostappen Blauwe Meer

Dolle pret in en rondom de recreatievijver, zwemmen in het overdekte zwembad met een echt zandstrand om daarna aan te schuiven in het restaurant.

Lees meer
Vakantiepark Weerterbergen

Het top park van Roompot! Gelegen in mooi bosrijk gebied nabij de stad Weert. Het autovrije park is ruim van opzet en de sport-spelvoorzieningen zijn ronduit uitstekend!

Lees meer
De Lage Kempen

Genieten te midden van de natuur, dat kan op de Lage Kempen. Het park grenst aan natuurgebied ‘Bosland’. Kinderen vermaken zich in het luxe buitenzwembad.

Lees meer
Bospark ’t Wolfsven

Bospark ’t Wolfsven is omgeven door natuur, hierdoor kunt u optimaal genieten van rust en ruimte. Speelplezier voor kinderen is er volop, zowel op het park als in de omgeving.

Lees meer