Roermond

In het hart van de provincie Limburg ligt de bruisende stad Roermond, met een keur aan gezellige terrasjes, winkels en leuke boetiekjes. Het centrum van Roermond bruist en is het er altijd druk. In de verschillende winkelstraten liggen de leukste boetieks, maar ook de grote (mode)ketens als C&A, H&H en V&D zijn vertegenwoordiging in Roermond. Echt publiekstrekker is het Designer Outlet, gelegen op loopafstand van het centrum. Hier vindt u een groot aantal winkels met kleding en accessoires van bekende designermerken.

Designer outlet center Roermond
Lekker shoppen kan in het prachtige Designer Outlet Center. Hier bieden ruim 130 wereldmerken, o.a. Nike, Dolce & Gabbana, Levi’s en Adidas hun producten aan met kortingen van 30% tot 50%! Elke dag geopend. Stadsweide 2, Roermond.

Subtropische De Roerdomp
Wilt u een dagje zwemmen? Dan kunt u terecht in het zwembad De Roerdomp in Roermond. Met een binnen- en buitenzwembad, stroomversnelling, bubbelbad, massagestralen en een glijbaan. Het buitenbad is tijdens de zomermaanden geopend en heeft een 50-meter wedstrijdbad met springplanken, een golfslagbad en kleuterbad. Achilleslaan 2 C, 6042 JV Roermond.

Maas
Roermond ligt aan de Maas een bezoek aan de Maasplassen mag dus niet ontbeken. De Maasplassen zijn het grootste aaneengesloten watersportgebied van Nederland. Ruim 3000 hectare grote en kleine plassen liggen aaneengeschakeld met de Maas en vormen een uniek decor voor de watersport. De Maasplassen zijn een mekka voor de watersportliefhebbers zo is er een jachthaven, een surf- en zwemstranden, kunt u zeilen en zijn er rondvaarten mogelijk. Ook voor visliefhebbers zijn de Maasplassen een uitstekende stekken om de hengel uit te werpen.

Speeltuin Kitskenberg
Speeltuin Kitskenberg is een speeltuin omgeven door bomen waar u nog voor ouderwets prijsje terecht kan. Kinderen in de leeftijd van 2 tot 12 jaar kunnen zich helemaal uitleven in de zandbakken, klimtorens, glijbanen en schommels. Bij goed weer kunnen de kinderen ook spetteren in het zwembadje. Op het terras kan men een drankje en een hapje nuttigen. Dagelijks geopend van 10.00-17.00 uur (van Paasmaandag t/m de herfstvakantie). Oude Keulsebaan 150, Roermond

Bungalowparken nabij Roermond

Resort Boschmolenplas

Resort Boschmolenplas ligt aan het natuurmeer ‘Boschmolenplas’. Hierdoor is Resort Boschmolenplas perfect voor een duik- en vaarvakantie.

Lees meer
Landgoed Aerwinkel

Midden-Limburg barst van de mogelijkheden! Landgoed Aerwinkel is de uitvalsbasis om al dit moois te ontdekken. Zwemmen in de Maas en shoppen in Roermond.

Lees meer
Homeparc Heelderpeel

Vanuit Narvik Homeparc Heelderpeel verkent u Midden-Limburg. Nadien kunt u nagenieten in een luxe watervilla waarvan u zo vanaf het terras het water in springt.

Lees meer
Vakantiepark Elfenmeer

Elfenmeer staat bol van de voorzieningen; twee verwarmde buitenbaden met drie waterglijbanen, een recreatievijver met zandstrand, visvijver en een Kegelbaan.

Lees meer
Buitenhof de Leistert

Dolle waterpret in het tropische zwembad, luieren aan de recreatievijver en spelen in de binnen- en buitenspeeltuin of geniet van de Leudal bossen.

Lees meer
De Lommerbergen

De Lommerbergen is een echt familiepark. Kinderen vermaken zich in het tropisch zwembad, terwijl u relax in de sauna. Gaaf is ook het avontureneiland met kasteel.

Lees meer
De Heldense Bossen

De Heldense Bossen is in de schoolvakanties de ideale kindercamping. Maar door de ligging aan het bos, ook zeer geschikt voor de actieve vakantieganger.

Lees meer