Rondvaarten over het Lauwersmeer

Op zoek naar een goed idee voor een ontspannen uitstapje, denk dan eens aan een rondvaart over het Lauwersmeer. Het Lauwersmeer is in 1969 afgesloten van de zee door de bouw van een dam om het land tegen de zee te beschermen. Er is een nieuw, uniek landschap ontstaan, waar veel dieren en planten een aangename thuisbasis hebben gevonden. En de mens? Die gebruikt het meer voor allerlei vormen van watersport als zwemmen, surfen en zeilen. Een rondvaart over het Lauwersmeer is de ideale manier om dit gebied goed te leren kennen.

Adres: Rondvaartbedrijf Lauwersmeer Oostmahorn 29, 9133 DT Anjum

Bungalowparken nabij Rondvaarten over het Lauwersmeer

Landal Esonstad

Landal Esonstad biedt waterpret, rust en natuur rondom het Lauwersmeer. Met veel parkfaciliteiten, sfeervolle bungalows en ook Schiermonnikoog ligt binnen handbereik.

Lees meer
Natuurdorp Suyderoogh

Natuurdorp Suyderoogh is perfect gelegen, nabij het Lauwersmeer. Wandelen en vogels spotten! Voor een dagje stad bent u zo in de stad Groningen.

Lees meer
Vitamaris

Voor schitterende natuur en absolute rust moet u op Schiermonnikoog zijn. Prachtige stranden, de duinen en vooral stilte en ruimte.

Lees meer
Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis is het vakantieadres voor rustzoekers en watersportliefhebbers. U stapt zo vanuit uw watervilla in uw boot en vaart zo het ‘Bergumermeer’ op.

Lees meer