Schelpenmuseum Paal 14

Wist je dat er wel meer dan 100.000 soorten weekdieren bestaan? Bij het schelpenmuseum Paal 14 op Schiermonnikoog kunnen ze je daar alles over vertellen. In het museum kun je onder andere schelpen, zeesterren, zeepokken en krabben bewonderen die op Schiermonnikoog zijn gevonden, maar er zijn ook schelpen, slakken en zeesterren uit andere delen van de wereld. Op zoek naar leuke souvenirs, ook dan ben je hier aan het juiste adres. Het museum is elke dag open van 15:00 tot 17:00 en van 20:00 tot 22:00.

Adres: Martjeland 14, 9166 LS Schiermonnikoog

Bungalowparken nabij Schelpenmuseum Paal 14

Vitamaris

Voor schitterende natuur en absolute rust moet u op Schiermonnikoog zijn. Prachtige stranden, de duinen en vooral stilte en ruimte.

Lees meer
Natuurdorp Suyderoogh

Natuurdorp Suyderoogh is perfect gelegen, nabij het Lauwersmeer. Wandelen en vogels spotten! Voor een dagje stad bent u zo in de stad Groningen.

Lees meer
Landal Esonstad

Landal Esonstad biedt waterpret, rust en natuur rondom het Lauwersmeer. Met veel parkfaciliteiten, sfeervolle bungalows en ook Schiermonnikoog ligt binnen handbereik.

Lees meer
Vakantiepark Klein Vaarwater

Wilt u het èchte eilandgevoel ervaren? Stap dan op de boot die u naar Klein Vaarwater op Ameland brengt. Geniet van de natuur en de voorzieningen van Klein Vaarwater.

Lees meer
Ameland State

In de luxe appartementen van Ameland State, vlakbij het historisch dorpje Nes, komt u tot rust. Het uitgestrekte zandstrand ligt pal voor de deur.

Lees meer