Schelpenmuseum Paal 14

Wist je dat er wel meer dan 100.000 soorten weekdieren bestaan? Bij het schelpenmuseum Paal 14 op Schiermonnikoog kunnen ze je daar alles over vertellen. In het museum kun je onder andere schelpen, zeesterren, zeepokken en krabben bewonderen die op Schiermonnikoog zijn gevonden, maar er zijn ook schelpen, slakken en zeesterren uit andere delen van de wereld. Op zoek naar leuke souvenirs, ook dan ben je hier aan het juiste adres. Het museum is elke dag open van 15:00 tot 17:00 en van 20:00 tot 22:00.

Adres: Martjeland 14, 9166 LS Schiermonnikoog

Bungalowparken nabij

Schelpenmuseum Paal 14

Vitamaris

Voor schitterende natuur en absolute rust moet u op Schiermonnikoog zijn. Prachtige stranden, de duinen en vooral stilte en ruimte.

Natuurdorp Suyderoogh

Natuurdorp Suyderoogh is perfect gelegen, nabij het Lauwersmeer. Wandelen en vogels spotten! Voor een dagje stad bent u zo in de stad Groningen.

Landal Esonstad

Landal Waterpark Esonstad biedt waterpret, rust en natuur rondom het Lauwersmeer. Met veel parkfaciliteiten, sfeervolle bungalows en ook Schiermonnikoog ligt binnen handbereik.

Klein Vaarwater

Wilt u het èchte eilandgevoel ervaren? Stap dan op de boot die u naar Klein Vaarwater op Ameland brengt. Geniet van de natuur en de voorzieningen van Klein Vaarwater.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.