Sven Ballooning

Sven ballooning is een initiatief van Sven de Hoogd, die als klein jongetje al gefascineerd was door ballonvaren en die al vanaf zijn 12de als crewlid betrokken was bij ballonvaarten van Ad Ballon. Nu staat hij voor u klaar om u kennis te laten maken met de bijzondere wereld van de ballonvaarten. Sven organiseert onder meer gezellige familie, groeps- en privé-vaarten. U kunt bij hem het hele jaar door en zeven dagen per week terecht. Een ballonvaart duurt minimaal 1 uur. Het is een bijzondere ervaring om vanuit de ballon de wereld onder u te aanschouwen. Alle piloten van Sven Ballooning beschikken over een geldig brevet. U kunt ontspannen genieten van deze belevenis. Na afloop kunt u napraten over de vaart onder het genot van een drankje in het Balonnencafé van Ad Ballon of op het landingsveld. Na de vaart ontvangt u een vaartcertificaat.

Adres: De Groene Long, 4854 Bavel
Website: Sven Ballooning

Bungalowparken nabij

Sven Ballooning

De Katjeskelder

Op dit populaire park is voor iedereen iets te beleven. Plonzen in het binnenzwembad, spelen met de Koos en wandelen in de bosrijke omgeving.

De Flaasbloem

RCN de Flaasbloem is een prima uitvalbasis voor uitstapjes in zowel Noord-Brabant, als over de grens in België. Maar ook op het park zelf is genoeg te doen.

Efteling Loonsche Land

Een verblijf op Efteling Loonsche Land, is altijd inclusief onbeperkt entree tot de Efteling. Wandel de natuur in en ontspan in de unieke natuurlijke accommodaties.

Efteling Bosrijk

Een dagje Efteling is waarschijnlijk te kort. In dit betoverende attractiepark is zoveel te beleven. Blijf daarom slapen op Bosrijk en geniet extra lang van de Efteling.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.