Sven Ballooning

Sven ballooning is een initiatief van Sven de Hoogd, die als klein jongetje al gefascineerd was door ballonvaren en die al vanaf zijn 12de als crewlid betrokken was bij ballonvaarten van Ad Ballon. Nu staat hij voor u klaar om u kennis te laten maken met de bijzondere wereld van de ballonvaarten. Sven organiseert onder meer gezellige familie, groeps- en privé-vaarten. U kunt bij hem het hele jaar door en zeven dagen per week terecht. Een ballonvaart duurt minimaal 1 uur. Het is een bijzondere ervaring om vanuit de ballon de wereld onder u te aanschouwen. Alle piloten van Sven Ballooning beschikken over een geldig brevet. U kunt ontspannen genieten van deze belevenis. Na afloop kunt u napraten over de vaart onder het genot van een drankje in het Balonnencafé van Ad Ballon of op het landingsveld. Na de vaart ontvangt u een vaartcertificaat.

Adres: De Groene Long, 4854 Bavel
Website: Sven Ballooning

Bungalowparken nabij Sven Ballooning

De Katjeskelder

Op dit populaire park is voor iedereen iets te beleven. Plonzen in het binnenzwembad, spelen met de Koos Konijn en wandelen in de bosrijke omgeving.

Lees meer
De Flaasbloem

RCN de Flaasbloem is een prima uitvalbasis voor uitstapjes in zowel Noord-Brabant, als over de grens in België. Maar ook op het park zelf is genoeg te doen.

Lees meer
Efteling Loonsche Land

Een verblijf op Efteling Loonsche Land, is altijd inclusief onbeperkt entree tot de Efteling. Wandel de natuur in en ontspan in de unieke natuurlijke accommodaties.

Lees meer
Bungalows aan het water op Efteling Bosrijk
Efteling Bosrijk

Een dagje Efteling is waarschijnlijk te kort. In dit betoverende attractiepark is zoveel te beleven. Blijf daarom slapen op Bosrijk en geniet extra lang van de Efteling.

Lees meer
EuroParcs Resort Kaatsheuvel

Resort Kaatsheuvel ligt vlakbij de Efteling en na een dagje Efteling is het dan ook heerlijk om een duik te nemen in het binnen- of buitenbad.

Lees meer
Landal Parck Kaatsheuvel

U wandelt vanuit u bungalow zo de bossen in en staat u in 7 fietsminuten voor de ingang van de Efteling. Na een dagje Efteling, kunt u bijkomen in het zwembad.

Lees meer
Bosbad Hoeven

Wat gaat u doen? Zwemmen, vissen, (water)fietsen en met de kinderen naar de binnenspeeltuin? Bosbad Hoeven biedt u zoveel mogelijkheden dat een vakantie al snel te kort is.

Lees meer
Vakantiepark Beekse Bergen

Op Beekse Bergen heeft u alles bij de hand voor een super vakantie. In uw Afrikaans getinte bungalow is het genieten en wandelt u zo naar Safaripark Beekse Bergen.

Lees meer
Safari Resort Beekse Bergen

Geen typisch park, een betere omschrijving is een Afrikaans dorpje. De ligging van de lodges rondom de savannes is uniek – de dieren wandelen echt door uw achtertuin.

Lees meer
Duinhoeve

Ravotten in de speeltuin en op de airtrampoline en nadien duikt u in het buitenzwembad. Of wat dacht u van een dagje Efteling of Beekse Bergen?

Lees meer