Sven Ballooning

Sven ballooning is een initiatief van Sven de Hoogd, die als klein jongetje al gefascineerd was door ballonvaren en die al vanaf zijn 12de als crewlid betrokken was bij ballonvaarten van Ad Ballon. Nu staat hij voor u klaar om u kennis te laten maken met de bijzondere wereld van de ballonvaarten. Sven organiseert onder meer gezellige familie, groeps- en privé-vaarten. U kunt bij hem het hele jaar door en zeven dagen per week terecht. Een ballonvaart duurt minimaal 1 uur. Het is een bijzondere ervaring om vanuit de ballon de wereld onder u te aanschouwen. Alle piloten van Sven Ballooning beschikken over een geldig brevet. U kunt ontspannen genieten van deze belevenis. Na afloop kunt u napraten over de vaart onder het genot van een drankje in het Balonnencafé van Ad Ballon of op het landingsveld. Na de vaart ontvangt u een vaartcertificaat.

Tip: een meditatie ballonvaart van Sven Ballooning: geniet in alle stilte van uw ballonvaart! Er wordt na de briefing voor het opstijgen niet meer gesproken: los van de wereld voelt u hoe u in stilte deel uitmaakt van het universum!

Vragen over ballonvaren? Stuur dan een email info@Svenballooning.nl of via het contactformulier op www.svenballooning.nl

Bungalowparken nabij Sven Ballooning

De Katjeskelder

Op dit populaire park is voor iedereen iets te beleven. Plonzen in het binnenzwembad, spelen met de Koos Konijn en wandelen in de bosrijke omgeving.

Lees meer
De Flaasbloem

RCN de Flaasbloem is een prima uitvalbasis voor uitstapjes in zowel Noord-Brabant, als over de grens in België. Maar ook op het park zelf is genoeg te doen.

Lees meer