Veluwespecialist

Een dagje uit op de Veluwe is altijd een goed idee! Er is ontzettend veel te doen. Waar kunt u het beste beginnen? Het is een aanrader om uw verkenningstocht door de Veluwe te starten bij de Veluwespecialist! Hier kunt u kiezen uit talloze manieren om de Veluwe te beleven. Wat spreekt u het meeste aan? Doorkruis de Veluwe op een E-chopper, E-loopfiets, E-mountainbike, tandem of ouder-kind tandem. Paardenliefhebbers kunnen ook een begeleide buitenrit boeken. Of maak het uzelf gemakkelijk door met de volledig elektrische auto de Twizy door de natuur te rijden. Een ander topidee is om al klootschietend een tocht door het bos te maken; gezellig, speels en actief! Houdt u van klimmen en klauteren, dan staan er mooie uitdagingen op u te wachten in Klimbos Garderen en Klimbos Harderwijk!

Adres: Dorpsstraat 28, 3886 AS Garderen
Website: Veluwespecialist

Verder organiseert de Veluwespecialist ook spannende Escape Tours in de steden rond de Veluwe. In teams van twee tot vijf personen moet u binnen twee uur de geheime uitgang van de stad vinden. Andere hoogtepunten van de Veluwespecialist zijn de WILD Interactieve Speurtocht en VR Game Veluwse Hotelmoord! Het is eveneens mogelijk om uw uitje op de Veluwe af te sluiten met een goed verzorgde en smakelijke BBQ!

De Veluwe Specialist heeft in de dorpen Garderen, Harderwijk, Hoenderloo, Otterlo en Voorthuizen kantoren.

Bungalowparken nabij

Veluwespecialist

Resort Veluwe

Resort Veluwe is een kindvriendelijke camping op de Veluwe. Met een indoorspeeltuin, binnenzwembad en een uitdagen klimbos.

Bospark Garderen

In de vroege morgen maakt u een wandeling door het bos. Neem een duik in het buitenzwembad of ontspan in het wellness centrum. Maar ook een uitstapje is zo gemaakt.

Rabbit Hill

De bosrijke omgeving en de fijne faciliteiten van Rabbit Hill zijn perfect voor een familievakantie. Neem een duik in het zwembad en ravot in de binnenspeeltuin.

Vakantiepark De IJsvogel

Geniet van de natuur, trek uw wandelschoenen aan of stap op de fiets. Vlakbij liggen typische plaatsjes als Otterlo en Barneveld. Adresje voor zowel rustzoekers als actievelingen.

De Veluwse Hoevegaerde

Ver weg van alle drukte is de Veluwse Hoevegaerde is een verademing voor rust- en wandelliefhebbers. U verblijft in knusse rietgedekte boerderijtjes.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.