Zeewolde

Zeewolde is één van de zes gemeenten van de provincie Flevoland die drooggelegd is in de 20ste eeuw. Zeewolde bevindt zich in het zuidelijkste punt van de provincie Flevoland en is het jongste dorp van Nederland. Als u ruimte, natuur en water zoekt, zult u dat hier vinden. Langs de stranden en het water is het gezellig druk met plezierjachten, zwemmers en zonaanbidders. In de uitgestrekte bossen vindt u de rust.

Zeewolde heeft twee jachthavens, De Bonshaven en de Bolhaven. Deze zijn gelegen op loopafstand van het centrum van Zeewolde en geliefd bij veel watersporters. Bij de jachthavens kunnen ook boten gehuurd worden en u kunt er terecht voor instructie. Voor de kinderen is er een speeltuin en een strand met veilig afgebakend zwemwater met sanitaire voorzieningen. Ook voor surfers en strandliefhebbers is er voldoende ruimte om zich te vermaken.

Bungalowparken nabij Zeewolde

RCN Zeewolde

Vakantiepark RCN Zeewolde is een veelzijdig vakantiepark. Zwemmen en watersporten op het Veluwemeer, duik in het binnenzwembad of ga fossielen opgraven.

Lees meer
Het Verscholen Dorp

Het Verscholen Dorp is een rustig en bosrijk bungalowpark waar zowel jonge gezinnen als stellen een fijne vakantie kunnen vieren.

Lees meer
Camping Haeghehorst

Plons het binnen- en buitenzwembad in, ravotten in de speeltuin, smul van de barbecue en wandel de Veluwse bossen in. Op en top genieten!

Lees meer
Waterparc Veluwemeer

Wilt u een duik nemen in het binnenzwembad en kinderen ravotten in de indoor speeltuin? Of toch liever het water op? Op Waterparc Veluwemeer is het allemaal mogelijk.

Lees meer
Flevostrand

Flevostrand is gelegen aan het Veluwemeer en daarmee een uitstekende bestemming voor een vakantie op en aan het water. Of trek er op uit en verken de omgeving.

Lees meer
De Paalberg

Omringd door de bossen van de Veluwe, ligt De Paalberg. Plons in het binnen- en buitenzwembad, kinderen ravotten in de speeltuin en schuif aan in het parkrestaurant. Perfect!

Lees meer
Bad Hulckesteijn

Op Bad Hulckesteijn beleeft u een vakantie op en aan het water. Het Nijkerkernauw ligt pal voor de deur en kunt u uw eigen (zeil)boot aan leggen in de jachthaven.

Lees meer
Heihaas

In de prachtige bossen van de Veluwe vindt u het gemoedelijke Heihaas. Dolle waterpret in het binnenzwembad en beleven uw kinderen een fijne tijd in de Bollo Club.

Lees meer
De Veluwse Hoevegaerde

Ver weg van alle drukte is de Veluwse Hoevegaerde is een verademing voor rust- en wandelliefhebbers. U verblijft in knusse rietgedekte boerderijtjes.

Lees meer
De Eemhof

Dol op water? Dan is de Eemhof het vakantiepark voor u. Gelegen aan het Eemmeer, met eigen jachthaven. Het bruist hier van sport- speel en entertainment.

Lees meer