Zuid-Beveland

U begint de dag goed met een ontbijt op het terras van uw vakantiebungalow. Blijft u vandaag genieten van de topfaciliteiten van het vakantiepark of trekt u er een dagje op uit? Niets moet, alles mag. U bent tenslotte op vakantie. Kiest u voor een dagje eropuit, dan is Goes een goed startpunt. Goes is de grootste plaats en enige stad van Zuid-Beveland. Er worden onder andere bijzondere stadswandelingen georganiseerd langs de monumenten, restanten van de stadswallen, kerken, de prachtige Oude Markt en de gezellige kaden van de oude stadshaven. Daarbij is Goes ook nog eens de ideale stad om eens lekker te gaan shoppen.

Adres: Zuid-Beveland

Wandelen en fietsen en bijzondere uitjes

Wandelaars en fietsers kunnen hun hart ophalen in het fruitteeltgebied de Zak van Zuid-Beveland. In de lente staan de fruitbomen schitterend in bloei. De bloesem kleurt en geurt dan heerlijk. Maar ook in de zomer, als de bomen vol hangen met fruit, is het hier heerlijk vertoeven. Ga ook eens schaapjes kijken met de kinderen. U vindt hier namelijk een echte schaapskooi. Er zijn speciale wandelroutes uitgezet voor gezinnen met kleine kinderen. Maak bijvoorbeeld eens een tochtje over het ´Schapenpad´of het ´Natuurpad´.

Wat de kinderen ook prachtig zullen vinden, is een ritje met de stoomtrein die vanuit Goes door de Zak van Zuid-Beveland rijdt. De stoomtrein is voorzien van een prachtig gerestaureerde locomotief. Uiteraard is een vakantie in Zeeland niet compleet zonder een bezoek aan de mossel- en oestercultuur in Yerseke. Ga samen met een gids de nostalgische oesterputten bekijken en bewonder de mossel- en oesterkotters en de kokkelschepen.

Bungalowparken nabij Zuid-Beveland

Villapark de Oesterbaai

Villapark de Oesterbaai is gelegen in Wemeldinge, aan de Oosterschelde. Een dorpje dat druk wordt bezocht door vis-, duik- en watersportliefhebbers.

Lees meer
Oosterscheldepark De Stelhoeve

Met de Oosterschelde als een van de populairste duiklocaties van Nederland voor de deur, is dit rustig vakantiepark een paradijs voor duikliefhebbers.

Lees meer
Camping Scheldeoord

Plons in het binnenzwembad en suis van de waterglijbaan. Is het lekker weer, bezoek dan het Scheldestrandje. Speel een partijtje Berengolf of ga kitesurfer!

Lees meer
Vakantiepark Hof van Zeeland

Hof van Zeeland ligt aan de Stelleplas. Ideaal voor vissers. Een dagje zwemmen? U kunt terecht in het binnen- en buitenzwembad en ook een dagje strand is mogelijk.

Lees meer
Villapark De Paardekreek
De Paardekreek

De Paardekreek is een walhalla voor waterliefhebbers! Watersport en zwemmen op het Veerse Meer en waterplezier in het overdekte waterspeelparadijs.

Lees meer
Recreatiecentrum De Vogel

Geniet op het levendige Recreatiecentrum De Vogel. Luieren op en rond de recreatievijver, duik in het binnenzwembad en ontspan in de sauna. Ideaal!

Lees meer
Waterrijk Oesterdam

Waterrijk Oesterdam is een walhalla voor watersporters en zijn er tal van daguitjes mogelijk. Bovendien ligt Antwerpen op maar 35 kilometer.

Lees meer
Parc Ganuenta

Ultieme luxe en rust ervaart u tijdens een verblijf op Parc Ganuenta. Wandel- en fietsroutes leiden u langs het water van de Oosterschelde en naar het vissersdorp Colijnsplaat.

Lees meer
Largo Harbour Village

Het luxe Largo Harbour Village ligt direct aan het Veerse Meer. Ideaal als u graag op en rondom het water vertoeft! U vaart vanaf uw luxe villa zo het meer op.

Lees meer
Roompot Beach Resort

Roompot Beach Resort is het meest complete park van Zeeland, gelegen aan een fijn strand. Met voorzieningen als subtropisch zwembad en indoor-speeltuin.

Lees meer