Beach Resort Makkum

Het IJsselmeer is een heerlijke vakantie locatie! Fietsen, wandelen, watersporten, alles kan! Kinderen kunnen zwemmen in het (zoete) water, terwijl u geniet op het zandstrand. Liever op pad? Bezoek Makkum of een van de andere Friese steden.

 • Ligt direct aan het strand en het IJsselmeer
 • Vakantiehuizen met steiger voor uw boot of sloep
 • Vele watersportscholen in de nabije omgeving

Vind de beste prijs voor: Beach Resort Makkum

Beach Resort Makkum

Beach Resort Makkum is gelegen aan het IJsselmeer in het plaatsje Makkum. Makkum is vooral bekend om het prachtige aardewerk en als een paradijs voor watersportliefhebbers. Maar niet alleen voor de watersportliefhebbers is Makkum een prima plek, om vakantie te vieren. Het plaatsje is met zijn statige koopmanshuizen, vele terrasjes en leuke winkeltjes een echte toeristische trekpleister. Of wat dacht u van Sneek? Een stad met oude straatjes, musea en gezellige eetgelegenheden.

Wat is er te doen op Beach Resort Makkum?

Bij Beach Resort Makkum staat genieten op en rond het water centraal. Het IJsselmeer ligt immers pal voor de deur. Kinderen kunnen spelen in het zand en ravotten in het (zoete) water, terwijl u geniet op het zandstrand. Bovendien is het IJsselmeer ook de ideale locatie voor een surf- of kitesurfvakantie in Nederland. Ook voor een visvakantie is Resort Makkum perfect! De wateren op en rondom Makkum zitten bomvol met snoek, baars en snoekbaars.

Even genoeg van het strand en het water? Kinderen kunnen spelen in de speeltuintjes of op de sportveldjes. Door de ruime opzet van het vakantiepark zijn er ook meerdere grasveldjes te vinden waar u met de kinderen lekker kunt voetballen. Of wat dacht u van een partijtje midgetgolf of tennis? Leuk voor jong en oud! Natuurlijk kunt u een boot of kano huren, evenals fietsen, bolderkarren en skelters.

Op Beach Resort Makkum is geen eetgelegenheid aanwezig! Maar in de directe omgeving zijn voldoende restaurants te vinden. Vraag erna bij de receptie! Bij een verblijf heeft u keuze uit diverse type vakantieaccommodaties. Van lekker luxe met sauna en bubbelbad, villa’s aan het water of op de dijk en het strand.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Gelegen aan het IJsselmeer

Horeca

 • Niet aanwezig

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Tennisbaan
 • Midgetgolf
 • Sportveld
 • Watersportmogelijkheden
 • Vismogelijkheden
 • Fietsverhuur

Plattegrond Beach Resort Makkum

Bekijk hier de plattegrond van de Beach Resort Makkum (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Beach Resort Makkum

Bekijk hier de plattegrond van de Beach Resort Makkum (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Beach Resort Makkum

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.