Buitenplaats Callantsoog

Buitenplaats Callantsoog is gelegen in de badplaats Callantsoog. Als u op zoek bent naar natuur, rust en de Noordzee, dan is Buitenplaats Callantsoog perfect! Het strand ligt op wandelafstand en ook wandel- en fietsroutes zijn er voldoende.

  • Grote en zeer mooi ingerichte villa’s met ruime tuin
  • Geweldige locatie met mooi wandelpad naar het strand
  • Ideale uitvalsbasis voor strand-, wandel- en fietsvakanties

Vind de beste prijs voor: Buitenplaats Callantsoog

Buitenplaats Callantsoog

Buitenplaats Callantsoog is een kleinschalig vakantiepark, gelegen in de badplaats Callantsoog. Als u op zoek bent naar natuur, rust en de Noordzee, dan is Buitenplaats Callantsoog perfect! Het prachtige uitgestrekte strand met verschillende strandpaviljoens ligt op wandelafstand. Ook de natuur rondom Callantsoog is schitterend. Bezoek het natuurreservaat ‘het Zwanenwater’ en spring in het voorjaar op de fiets, om de vele bollenvelden in en rond Callantsoog te bewonderen.

Wat is er te doen op Buitenplaats Callantsoog?

Rustzoekers en strandliefhebbers zullen zich meteen thuis voelen op Buitenplaats Callantsoog. Geen drukte of veel voorzieningen, op dit kleinschalig vakantiepark, heerst rust. U wandelt vanaf Buitenplaats Callantsoog zo het strand op. Uitwaaien in het najaar- en winter en bij mooi weer luieren en genieten van de (warme) zon. Heerlijk! Na een dagje strand kunt u aanschuiven in een van de vele strandpaviljoens. Een drankje of een diner. Aan u de keuze!

Na een dagje strand kunt u uitrusten in de fraaie landhuizen die elk beschikken over een eigen buitenterras. Heerlijk! Voor vragen kunt u terecht bij de receptie. Naast de receptie ligt ook een speeltuin en een sportveldje. Meer voorzieningen zijn er niet op Buitenplaats Callantsoog, dit is een bewuste keuze, om zo de rust te waarborgen. Veel vakantiegangers, die op zoek zijn naar rust, komen dan ook graag en geregeld terug.

Op Buitenplaats Callantsoog is ook geen eetgelegenheid. Maar in Callantsoog en Julianadorp aan Zee zijn voldoende eetgelegenheden. Vraag bij de receptie naar de beste adresjes. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u ook terecht in Callantsoog. Want Callantsoog is een bruisende badplaats met een gezellig centrum en diverse winkels. Kortom, als u op zoek bent naar een rustig vakantiepark aan de Hollandse kust, dan  bent u hier aan het juiste adres.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Sportveld
  • Tafeltennis

Plattegrond Buitenplaats Callantsoog

Bekijk hier de plattegrond van de Buitenplaats Callantsoog (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Buitenplaats Callantsoog

Bekijk hier de plattegrond van de Buitenplaats Callantsoog (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Buitenplaats Callantsoog

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.