Vakantiepark De Reeënwissel

De Reeënwissel is gelegen op de grens van Drenthe en Friesland direct aan het Nationaal park Drents Friese Wold. Ideaal voor natuur- en rust zoekers! Plons in het buitenzwembad, ga paardrijden, mountainbiken en wandel het belevingspad.

 • Schitterende ligging bij Nationaal Park Drents-Friese Wold
 • Manege met paardrijlessen, bosritten en stalling voor uw paard
 • Vlakbij ligt een buitenzwembad en diverse recreatiemeren

Boek Vakantiepark De Reeënwissel direct bij Ardoer:

Vakantiepark De Reeënwissel

Wilt u een vakantie in de natuur van Drenthe combineren met leuke gezinsuitstapjes? Ga dan naar vakantiepark De Reeënwissel in Hoogersmilde in Drenthe en vlak bij Friesland. Bezienswaardige dorpen in de omgeving zijn Dwingeloo, Appelscha en Diever. Natuurliefhebbers halen hun hart op in Nationaal Park Drents-Friese Wold, dat direct aan het vakantiepark grenst. Bezoek het Hunebedcentrum, Herinneringscentrum Kamp Westerbork, het Boomkronenpad Drouwen en het Attractiepark Drouwenerzand.

Wat is er te doen op vakantiepark De Reeënwissel?

Vindt u het heerlijk om op een warme dag een duik te nemen in het zwembad? Zijn de kinderen helemaal in hun element als ze in het water kunnen plonzen? Dan zit u bij vakantiepark De Reeënwissel goed, want naast het vakantiepark ligt een buitenzwembad, waar u gratis gebruik van mag maken. Het is geopend van hemelvaart tot eind augustus. Er liggen bovendien ook mooie zwemplassen in de buurt. Op slechts 1500 meter ligt het Blauwe Meer. Daarnaast staat ook het Canadameer op slechts 16 autominuten garant voor heel wat uurtjes waterpret.

Paardenliefhebbers staan te springen als ze horen over de manege van De Reeënwissel. Hier worden paardrijlessen en bosritten georganiseerd. Het is fantastisch om Drenthe te paard te beleven! U kunt ook uw eigen paard meenemen; er zijn paardenstallen en paddocks. Verder is er overal wat te spelen! Er zijn speeltoestellen, een waterspeelplaats, klauterbos en kabelbaan. Er is eveneens een binnenspeelplaats met speelkooi en speelzolder. Daarnaast zijn er actieve games, waaronder een interactieve voetbalmuur. Ga mee met een van de mountainbike tours of verken het belevingspad Hoogersmilde, een route van 2,5 km door het Drents-Friese Wold.

Tussen alle vakantiepret door kunt u even op adem komen bij Cafetaria De Reeënwissel. Laat u verwennen met een lekker patatje, een pizza, tosti of andere kleine gerechten. Ook voor ijsjes en milkshakes bent u hier op het juiste adres. U hebt eveneens de keuze uit diverse soorten koffie en thee. Vakantiepark De Reeënwissel beschikt over moderne chalets voor 4 of  6-personen. U kunt eveneens een ingerichte tent huren. Een echte topper onder de accommodaties is de te gekke boomhut!

Goed om te weten: De Boomhut is de winnaar van het SBS6 TV-programma BOOMHUT XXL!

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Buitenzwembad (open ongeveer Hemelvaart tot eind augustus)

Horeca

 • Cafetaria
Algemeen
 • Receptie

Sport/Spel

 • FNRS Manege
 • Interactieve voetbalmuur
 • Game zolder
 • X-box Kinect
 • Binnen- en buitenspeeltuin

Plattegrond Vakantiepark De Reeënwissel

Bekijk hier de plattegrond van de Vakantiepark De Reeënwissel (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Vakantiepark De Reeënwissel

Bekijk hier de plattegrond van de Vakantiepark De Reeënwissel (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Vakantiepark De Reeënwissel

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.