De Reeënwissel

De Reeënwissel is gelegen op de grens van Drenthe en Friesland direct aan het Nationaal park Drents Friese Wold. Ideaal voor natuur- en rust zoekers! Plons in het buitenzwembad, ga paardrijden, mountainbiken en wandel het belevingspad.

  • De Reeënwissel is NIET boekbaar
  • Schitterende ligging bij Nationaal Park Drents-Friese Wold
  • Manege met paardrijlessen, bosritten en stalling voor uw paard

Boek De Reeënwissel direct bij :

De Reeënwissel

Wilt u een vakantie in de natuur van Drenthe combineren met leuke gezinsuitstapjes? Ga dan naar De Reeënwissel in Hoogersmilde in Drenthe en vlak bij Friesland. Bezienswaardige dorpen in de omgeving zijn Dwingeloo, Appelscha en Diever. Natuurliefhebbers halen hun hart op in Nationaal Park Drents-Friese Wold dat direct aan het vakantiepark grenst. Bezoek het Hunebedcentrum, Herinneringscentrum Kamp Westerbork, het Boomkronenpad Drouwen en het Attractiepark Drouwenerzand.

Wat is er te doen op camping De Reeënwissel?

Vindt u het heerlijk om op een warme dag een duik te nemen in het zwembad? Dan zit u bij camping De Reeënwissel goed, want naast het vakantiepark ligt een buitenzwembad, waar u gratis gebruik van mag maken. Het is geopend van hemelvaart tot eind augustus. Er liggen bovendien ook mooie zwemplassen in de buurt. Op slechts 1500 meter ligt het Blauwe Meer. Daarnaast staat ook het Canadameer op slechts 16 autominuten garant voor heel wat uurtjes waterpret.

Dol op paarden? Dan is de manege van De Reeënwissel perfect! Hier worden paardrijlessen en bosritten georganiseerd . Uw eigen paard meenemen is ook mogelijk. Supertof is ook het groot speelveld, met eeninteractieve voetbalmuur, een kabelbaan en een klauterbos. Is het weer wat minder, dan biedt de speelzolder en de speelkooi va 4 etages hoog uitkomst. Duik ook de natuur in, want de Reeënwissel ligt aan Nationaal park Drents Friese Wold. Wandelen, fietsen en mountainbiken.

Tussen alle vakantiepret door kunt u even op adem komen bij Cafetaria De Reeënwissel. Laat u verwennen met een lekker patatje, een pizza, tosti of andere kleine gerechten. Ook voor ijsjes bent u hier op het juiste adres. De Reeënwissel beschikt over moderne chalets voor 4 of  6-personen. U kunt eveneens een ingerichte tent huren. Een echte topper onder de accommodaties is de te gekke boomhut!

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Buitenzwembad (open ongeveer Hemelvaart tot eind augustus)

Horeca

  • Cafetaria
Algemeen
  • Receptie

Sport/Spel

  • FNRS Manege
  • Interactieve voetbalmuur
  • Speelbos
  • Binnen- en buitenspeeltuin

Plattegrond De Reeënwissel

Bekijk hier de plattegrond van de De Reeënwissel (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond De Reeënwissel

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.