Camping De Rotonde

De Rotonde is een gemoedelijke camping voor zowel senioren èn gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Wandel en fietsen langs de Linge. Zwemmen en dobberen in het strandbad, suis van de waterglijbaan en gooi een hengel uit in de visvijver.

 • Geschikt voor senioren, stellen en jonge gezinnen
 • Fietsen en wandelen in de Betuwe en langs de Linge
 • Een visvijver en strandbad met leuke waterspeeltuin

Boek Camping De Rotonde direct bij Ardoer:

Camping De Rotonde

Camping De Rotonde staat garant voor een geslaagde vakantie in de Betuwe. De camping ligt in Enspijk op 25 kilometer ten noorden van Den Bosch. Geniet hier van de mooie omgeving met fruitbomen, uiterwaarden en idyllische dijkjes langs de rivieren. Fietsen, wandelen, kanoën? Het kan hier allemaal. Een bezienswaardigheid die u niet mag missen is Het Flipje en Streekmuseum in Tiel. Andere tips zijn; Uilen- en dierenpark de Paay en Landgoed Mariënwaerdt in Beesd.

Wat is er te doen op Camping De Rotonde?

Wat Camping De Rotonde zo bijzonder maakt, is dat het direct gelegen is aan een natuurbad. Kleine kinderen kunnen hier veilig spelen in een afgezet gedeelte van het natuurbad. Hier zijn ook allerlei waterspeeltoestellen aanwezig. De oudere kinderen willen natuurlijk meteen van de 30 meter lange waterglijbaan af. Houdt u meer van rustig wat baantjes zwemmen? Daar is ook genoeg ruimte voor! Er zijn eveneens vismogelijkheden op de camping.

Naast waterpret is er voor kinderen nog meer te beleven op Camping De Rotonde. Bij het strandbad ligt ook een airtrampoline en er is een speeltuin met onder meer een pannaveldje en een kabelbaan. In schoolvakanties zorgt het animatieteam voor het nodige vertier met sportieve activiteiten, spelletjes, knutselen en theater. Zo is er bijvoorbeeld ook een mooi openluchttheater op de camping. Jeu-de-boules spelen, tennissen of een balletje trappen op het sportveld, behoort ook tot de mogelijkheden.

Op Camping de Rotonde kunt u gezellig een drankje drinken in De Kajuit. Om de honger te stillen bent u bij Cafetaria De Kombuis op de juiste plek om snacks af te halen. Daarnaast ligt De Zeester, waar u ook een hapje kunt eten. Op loopafstand van de camping ligt het La Place Restaurant. Hier kunt u ontbijten, lunchen en dineren. Op Camping De Rotonde kunt u prachtige chalets huren die van alle gemakken zijn voorzien. Enkele van de chalets liggen direct aan het water.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Strandbad met waterglijbaan

Horeca

 • Restaurant
 • Snackbar
 • Cafe

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Speeltuin
 • Sportveldje
 • Vissen
 • Tennisbaan

Plattegrond Camping De Rotonde

Bekijk hier de plattegrond van de Camping De Rotonde (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Camping De Rotonde

Bekijk hier de plattegrond van de Camping De Rotonde (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Camping De Rotonde

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.