Domaine du Bonsoy

Domaine du Bonsoy ligt op slechts enkele kilometers van de Franse grens. Een schitterende streek die een walhalla is voor rustzoekers en outdoor liefhebbers. Maar ook de stadjes Dinant en Givet in Frankrijk liggen vlakbij. Bezoek ook de ‘Grotten van Han’.

  • Het vakantiepark en uw bungalow bieden een oase van rust
  • De bungalows liggen mooi verspreid tussen de bomen
  • Tip: breng een bezoek aan de Grotten van Han

Vind de beste prijs voor: Domaine du Bonsoy

Domaine du Bonsoy

Domaine du Bonsoy ligt vlakbij Dinant, op slechts enkele kilometers van de Franse grens. Een schitterende streek die een walhalla is voor rustzoekers en outdoor liefhebbers; wandelen, trailrunning en mountainbiken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Ook een bezoekje aan het stadje Dinant met haar citadel, kabelbaan en veel gezellige eetgelegenheden mag niet ontbreken. Of wat dacht u van de ‘Grotten van Han’, één van de mooiste grotten van Europa.

Wat is er te doen op Domaine du Bonsoy?

Als u wil genieten van de natuur en rust in de Belgische Ardennen, dan is Domaine du Bonsoy ideaal! Hier geen grootschalig vermaak of luxe! Maar genieten van de natuur en de talrijke outdoor activiteiten staat hier centraal. Welk seizoen ook de Ardennen biedt voldoende uitdaging. Een aanrader zijn ook de dichtbijgelegen stadjes Dinant en Givet in Frankrijk. Of wat dacht u van het indrukwekkende ‘Kasteel van Freyr’ in Hastière? Kortom, de Ardennen heeft voldoende te bieden.

Op Domaine du Bonsoy zijn nagenoeg geen parkvoorzieningen. Wel is er een receptie met uitgebreide informatie en documentatie over de omgeving. Voor kinderen is er een speeltuintje. Ook is Domaine du Bonsoy nagenoeg autovrij, waardoor kinderen veilig kunnen ravotten in het bos. Meer voorzieningen zijn er niet, wat de rust ten goede komt.

Domaine du Bonsoy beschikt ook niet over een parkrestaurant. U kunt koken in uw eigen bungalow of kiezen voor een restaurant in de omgeving. Door de ligging op een helling heeft het vakantiepark aardig wat hoogteverschillen. Dit zorgt voor schitterende vergezichten, maar kan hierdoor wat moeilijk begaanbaar zijn voor mensen die slecht ter been zijn.

Voorzieningen

Plattegrond Domaine du Bonsoy

Bekijk hier de plattegrond van de Domaine du Bonsoy (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Domaine du Bonsoy

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.