Eifel Prümtal

Eifel Prümtal is voor zowel natuur- als actieve gezinnen een prima keuze! Zo kunt u fietsen huren om het landschap van de Eifel te verkennen. Ook aan wandelroutes geen gebrek. Houdt u van cultuur, Trier ligt op één uurtje rijden.

 • Bosrijk park dat ideaal is voor fietsers en wandelaars
 • Er is een ruim buitenzwembad met een ligweide
 • Comfortabele bungalows, rustig gelegen, mooi uitzicht

Vind de beste prijs voor: Eifel Prümtal

Eifel Prümtal

Eifel Prümtal in het Duitse plaatsje Waxweiler is vanuit Nederland gemakkelijk en snel te bereiken. Het ligt op nog geen 300 kilometer van Utrecht. Neem uw wandelschoenen mee om al wandelend van de mooie natuur te genieten. Mooie fietstochten maken behoort ook tot de mogelijkheden. Houdt u van cultuur, trek dan ook een dagje uit om de Romeinse overblijfselen in Trier te bewonderen op één uurtje rijden. Met de kids gaat u naar Eifelpark Gondorf, een pretpark en een dierentuin in één.

Wat is er te doen op Eifel Prümtal?

Eifel Prümtal is voor zowel natuur- als actieve gezinnen een prima keuze! Zo kunt u op Eifel Prümtal fietsen huren om het landschap van de Eifel te verkennen. Ook aan wandelroutes geen gebrek. Vraag bij de receptie naar routes en tips. Wilt u vissen, dan kunt u bij de receptie een gratis visvergunning afhalen om te vissen in rivier ‘de Prüm’. Tennis, tafeltennissen of met z’n allen een partijtje minigolf spelen? Ook dat is allemaal mogelijk.

Om uw kinderen hoeft u zich geen zorgen te maken. Zij spelen in de grote speeltuin en in de zomervakantie vermaken zij zich uitstekend met het animatieteam dat leuke kinderactiviteiten op het programma heeft staan. Er worden ook andere activiteiten georganiseerd, waaronder volleybal- en voetbalwedstrijden en barbecue- en cocktailavonden. Op Eifel Prümtal is geen zwembad, maar in Waxweiler ligt een buitenzwembad waar u prima kunt zwemmen.

Gezellig samenzijn onder het genot van een hapje en een drankje, dat kan bij de bistro ‘Parkstübchen’. Maar in Waxweiler zijn ook cafés en restaurants, waar u lekker kunt eten. Vraag bij de receptie naar de fijnste adresjes. Voor de dagelijkse benodigdheden kunt u terecht in de parkwinkel van Eifel Prümtal. Hier gaan onder meer elke ochtend versgebakken broodjes over de toonbank.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Niet aanwezig

Horeca

 • Bistro
 • Parkwinkel

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Hengelsport verhuur
 • Midgetgolf
 • Mountainbike- en fietsverhuur
 • Sportveld(en) voor diverse sporten
 • Speeltuin

Plattegrond Eifel Prümtal

Bekijk hier de plattegrond van de Eifel Prümtal (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Eifel Prümtal

Bekijk hier de plattegrond van de Eifel Prümtal (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Eifel Prümtal

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.