Eifel Prümtal

Eifel Prümtal is voor zowel natuur- als actieve gezinnen een prima keuze! Zo kunt u fietsen huren om het landschap van de Eifel te verkennen. Ook aan wandelroutes geen gebrek. Houdt u van cultuur, Trier ligt op één uurtje rijden.

  • NIET BOEKBAAR
  • Bosrijk park dat ideaal is voor fietsers en wandelaars
  • Comfortabele bungalows, rustig gelegen, mooi uitzicht

Vind de beste prijs voor: Eifel Prümtal

Eifel Prümtal

Eifel Prümtal in het Duitse plaatsje Waxweiler is vanuit Nederland gemakkelijk en snel te bereiken. Het ligt op nog geen 300 kilometer van Utrecht. Neem uw wandelschoenen mee om al wandelend van de mooie natuur te genieten. Mooie fietstochten maken behoort ook tot de mogelijkheden. Houdt u van cultuur, trek dan ook een dagje uit om de Romeinse overblijfselen in Trier te bewonderen op één uurtje rijden. Met de kids gaat u naar Eifelpark Gondorf, een pretpark en een dierentuin in één.

Wat is er te doen op Eifel Prümtal?

Eifel Prümtal is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een rustig vakantieadres, midden in de Eifel. Er zijn nagenoeg geen voorzieningen opEifel Prümtal wat de rust ten goede komt. De enige voorziening is een speeltuin, een minishop met receptie en fietsverhuur. Een fiets huren is absoluut een aanrader, want het uitgestrekte en uitdagende fietsroutenetwerk van de Eifel ligt aan uw voeten.Een mooie route is de Eifel Premium route van het Prüm-fietspad. Deze route van zo’n 100 kilometer is een stevige uitdaging! Zoekt u wat minder uitdaging, dan is het gedeelte tussen Prüm en Waxweiler perfect! 

Ook aan wandelroutes geen gebrek. In de Eifel vindt u zo’n 800 kilometer aan wandelroutes. Deze routes voeren u over heuvels, begroeid met bos, maar ook langs groene weilanden en akkers. Vraag bij de receptie naar de routes. Uw kinderen vermaken zich uitstekend in de grote speeltuin. Maar ook een uit stapje naar Eifel Zoo in Lünebach of het Eifelpark in Gondorf is mogelijk. Eifel Prümtal heeft geen zwembad, maar bij het openbare openluchtzwembad, direct naast het vakantiepark bent u gratis welkom.

Na een actief dagje in de Eifel, is het heerlijk thuiskomen in een van de accommodaties. Gezellig samen een hapje eten, kaarten of een spelletje spelen. Bij mooi weer is het terras ook een heerlijk plekje om uit te rusten.Eifel Prümtal beschikt niet over een restaurant. Maar in de directe omgeving zijn meer dan voldoende gezellige adresjes. Voor kleine boodschappen kunt u terecht in de parkwinkel van Eifel Prümtal. In de vroege morgen kunt u hier ook versgebakken broodjes krijgen.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Parkwinkel

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Mountainbike- en fietsverhuur
  • Speeltuin

Plattegrond Eifel Prümtal

Bekijk hier de plattegrond van de Eifel Prümtal (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Eifel Prümtal

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.