Finspark Herikerberg

Finspark Herikerberg staat geheel in het teken van Finland en is gelegen midden in het bos. Hier geen grootschalig vermaak, hier vindt u rust, stilte en natuur. Geniet van de natuur, in de privé-sauna en in de luxe Finse bungalows.

  • Rustig park met mooie buitenspeeltuin en skelterverhuur
  • Finse bungalows met luxe Finse sauna en vloerverwarming
  • Tip: ga met de kinderen naar Avonturenpark Hellendoorn

Boek Finspark Herikerberg direct bij Roompot:

Finspark Herikerberg

Finspark Herikerberg is een vakantiepark met knusse houten bungalows, midden in het bos tussen Markelo en Goor. De omgeving is een walhalla voor fietsers, wandelaars en nordic walkers. Trek er op uit en verken de omgeving aan de hand van de vele wandel- en fietsroutes. Een aanrader is de kastelenroute, u komt al fietsend langs statige landerijen en kastelen. Trakteer uw kinderen op een dagje Avonturenpark Hellendoorn en ook een dagje zwemmen is mogelijk.

Wat is er te doen op Finspark Herikerberg?

Finspark Herikerberg is een stil en kleinschalig vakantiepark dat gelegen is aan de rand van een bos. Hier vindt u geen grootschalig vermaak, hier vind u rust, stilte en natuur. Vanaf Finspark Herikerberg wandelt u zo het natuurgebied ‘de Herikerberg’ in; met bossen, heidevelden en grafheuvels. Bovendien is natuurgebied ‘De Herikerberg’ een paradijs voor wandelaars, trimmers, Nordic Walkers, rust- en natuurliefhebbers. Ideaal dus!

Naast de belangrijkste voorziening; de natuur is er ook een speeltuin – met houten speeltoestellen – en wordt er in het hoogseizoen voor kinderen regelmatig wat leuks georganiseerd. Op dit Finds vakantiepark mag een echte Finse sauna, natuurlijk niet ontbreken. De sauna is geschikt voor 8 personen, heeft een relaxruimte en is de tuin volledig afgeschermd. De sauna is op aanvraag te huur.

Er is geen eetgelegenheid op Finspark Herikerberg, wel is er een echte Finse Grill-Kenture. Dit is een Fins grillhuisje, waar op u prima kunt grillen en barbecueën, zelfs in de winter. U verblijft in luxe Finse bungalows, die mooi zijn afgewerkt en vloerverwarming hebben. Bovendien zijn de bungalows gelijkvloers en heeft elke bungalow een ruime tuin met terras.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Sauna met relaxruimte

Horeca

  • Fins grillhuisje

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Recreatieteam (hoogseizoen)
  • Speeltuin

Plattegrond Finspark Herikerberg

Bekijk hier de plattegrond van de Finspark Herikerberg (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Finspark Herikerberg

Bekijk hier de plattegrond van de Finspark Herikerberg (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Finspark Herikerberg

Aanbiedingen

Roompot | Last minutes in eigen land

Check hier de laatste vrije plekjes voor de komende vier weken. Allemaal stuk voor stuk fijne bestemmingen in Nederland die absoluut de moeite zijn! In…

Naar aanbieding

Vier de zomer van 2022 bij Roompot!

Bij Roompot heeft u keuze uit ruim 192 vakantieparken door heel Nederland. Nu tot 20% vroegboek korting!

Naar aanbieding

Omboekgarantie bij Roompot

Bij Roompot kunt u tot 28 dagen voor uw aankomstdatum zonder kosten uw boeking wijzigen. Denk hierbij aan het wijzigen van de periode of uw…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.