Landgoed Eysinga State

Gastbeoordeling 8,0 score van 1 gast(en)

Friesland is een provincie voor natuur- en waterliefhebbers. Trek er op uit; fiets de complete Elfstedentocht of verken de Friese wateren per boot of in een kano. Na genieten doet u op het rustig en gemoedelijke Landgoed Eysinga State

Eysinga-State55
landgoed-eysinga-state-374
landgoed-eysinga-state-376
landgoed-eysinga-state-377
landgoed-eysinga-state-378
landgoed-eysinga-state-379
landgoed-eysinga-state-380

Landgoed Eysinga State

Landgoed Eysinga State is schitterend gelegen in een waterrijke omgeving in Sint Nicolaasga. Vissers en watersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. U vaart zo vanaf Eysinga State de Friese meren op. Perfect dus! Maar ook fietsers komen tijd te kort; fiets door de Friese polder, over rustige landweggetjes, stap op een fietspontje en bezoek de stadjes Langweer en Joure. Het is zelfs mogelijk om de complete Elfstedentocht te fietsen.

Wat is er te doen op Landgoed Eysinga State?

Landgoed Eysinga State is de plek voor wie op zoek is naar een actieve en waterrijke vakantie. U verblijft namelijk in een van de meest waterrijke regio’s van Nederland. Huur dus een sloep of een kajak op Landgoed Eysinga State en u vaart zo het Langweerderwielen of het Sneekermeer op. Heeft u een eigen boot, dan kunt u deze prima meebrengen. Op Eysinga State is namelijk een boothelling en een haven aanwezig. Leuk om te melden; het Skûtsjesilen wordt vlakbij Eysinga State georganiseerd. Ideaal als u dit spektakel eens van heel dichtbij wil bekijken.

Wel actief, maar dan niet op het water, de omgeving van Landgoed Eysinga State is een paradijs voor wandelaars- en fietsers. Wandel of fiets langs één van de vele meren of fiets de complete Elfstedentocht. Vissers kunnen hun hengel uitgooien, in een van de vele wateren rondom Landgoed Eysinga State. Wie weet vist u een snoek, baars of karper. Bovendien zijn de sloten helder, waardoor u goed kunt zien wat er leeft.

Na zo’n actief dagje op de fiets of op het water, kunt u heerlijk tot rust komen in een van de vrijstaande bungalows, die veel privacy bieden. Voor een smakelijke maaltijd schuift u aan in de brasserie. Bij mooi weer is ook het terras geopend. In de zomermaanden kunt u in de vroege morgen ook verse broodjes en croissants krijgen. Heeft u kinderen, in de zomermaanden is er ook een animatieprogramma op Landgoed Eysinga State.

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Brasserie

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Kanoverhuur
  • Sloep- en zeilbootverhuur
  • Fietsverhuur

Bungalowparken nabij Landgoed Eysinga State

Waterpark Terkaple

Waterpark Terkaple is hèt perfecte vakantieadres voor waterliefhebbers! Thuiskomen doet u in de luxe waterwoningen met een eigen aanlegsteiger.

Lees meer
RCN de Potten

Watersportliefhebbers zijn hier aan het juiste adres! U verblijft namelijk direct aan het Sneekermeer in een bungalow met aanlegsteiger.

Lees meer
Waterpark Langelille

Op de grens van Friesland en Overijssel ligt Waterpark Langelille. Met name waterliefhebber zijn hier aan het juiste adres, want water is hier nooit ver weg!

Lees meer
Waterpark Sneekermeer

Als u een waterliefhebber bent is Waterpark Sneekermeer perfect! Alle bungalows liggen aan het water, hebben een aanlegsteiger en een vaarverbinding met het Sneekermeer.

Lees meer
Waterpark Terherne

Waterpark Terherne is gelegen in Terherne. De luxe vrijstaande villa’s hebben een aanlegsteiger. Heeft u een passie voor watersport, dan is dit een uitstekende keuze.

Lees meer

1 beoordelingen voor Landgoed Eysinga State

Gemiddelde beoordeling: 8,0
Algemene indruk8,0
Kamers8,0
Ligging9,0
Kindvriendelijkheid8,0
Service8,0
Prijs/kwaliteit8,0
Eten8,0

Wat vond u ervan?

8

beoordeelde deze bungalow op 30 oktober 2011

 

Meer beoordelingen lezen