Landgoed Eysinga State

Friesland is een provincie voor natuur- en waterliefhebbers. Trek er op uit; fiets de complete Elfstedentocht of verken de Friese wateren per boot of in een kano. Na genieten doet u op het rustig en gemoedelijke Landgoed Eysinga State

  • Kano verhuur en een goede keuze voor visliefhebbers
  • Luxe en ruim ingerichte vakantieboerderijen en landhuizen
  • Met airtrampoline, speeltuin, animatieteam en kinderboerderij

Vind de beste prijs voor: Landgoed Eysinga State

Landgoed Eysinga State

Landgoed Eysinga State is schitterend gelegen in een waterrijke omgeving in Sint Nicolaasga. Vissers en watersportliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. U vaart zo vanaf Eysinga State de Friese meren op. Perfect dus! Maar ook fietsers komen tijd te kort; fiets door de Friese polder, over rustige landweggetjes, stap op een fietspontje en bezoek de stadjes Langweer en Joure. Het is zelfs mogelijk om de complete Elfstedentocht te fietsen.

Wat is er te doen op Landgoed Eysinga State?

Landgoed Eysinga State is de plek voor wie op zoek is naar een actieve en waterrijke vakantie. U verblijft namelijk in een van de meest waterrijke regio’s van Nederland. Huur dus een sloep of een kajak op Landgoed Eysinga State en u vaart zo het Langweerderwielen of het Sneekermeer op. Heeft u een eigen boot, dan kunt u deze prima meebrengen. Op Eysinga State is namelijk een boothelling en een haven aanwezig. Leuk om te melden; het Skûtsjesilen wordt vlakbij Eysinga State georganiseerd. Ideaal als u dit spektakel eens van heel dichtbij wil bekijken.

Wel actief, maar dan niet op het water, de omgeving van Landgoed Eysinga State is een paradijs voor wandelaars- en fietsers. Wandel of fiets langs één van de vele meren of fiets de complete Elfstedentocht. Vissers kunnen hun hengel uitgooien, in een van de vele wateren rondom Landgoed Eysinga State. Wie weet vist u een snoek, baars of karper. Bovendien zijn de sloten helder, waardoor u goed kunt zien wat er leeft.

Na zo’n actief dagje op de fiets of op het water, kunt u heerlijk tot rust komen in een van de vrijstaande bungalows, die veel privacy bieden. Voor een smakelijke maaltijd schuift u aan in de brasserie. Bij mooi weer is ook het terras geopend. In de zomermaanden kunt u in de vroege morgen ook verse broodjes en croissants krijgen. Heeft u kinderen, in de zomermaanden is er ook een animatieprogramma op Landgoed Eysinga State.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Brasserie

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Kanoverhuur
  • Sloep- en zeilbootverhuur
  • Fietsverhuur

Plattegrond Landgoed Eysinga State

Bekijk hier de plattegrond van de Landgoed Eysinga State (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Landgoed Eysinga State

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.