Le Bochetay

Le Bochetay kunnen we aanraden aan mensen, die willen genieten van een rustige en bosrijke omgeving en liefhebbers van outdoor sporten. Hier geen grootschalig vermaak, de natuur en het landschap van de Ardennen is de belangrijkste voorziening.

 • Rustig park met klein speeltuintje, sportveld, tennisbaan en minigolf
 • Gastvrije receptie met informatie over activiteiten in de omgeving
 • NIET BOEKBAAR

Boek hier Le Bochetay:

Le Bochetay

Vakantiepark Le Bochetay is gelegen in de heuvelachtige omgeving van het plaatsje Heure. Een ideale locatie voor zowel natuur- als liefhebbers van outdoor sporten. Leuk is ook een bezoekje aan het kleinste stadje van de wereld ‘Durbuy’ met gezellige terrasjes en leuke winkeltjes. Een aanrader zijn ook de grotten van Hotton, die vanwege hun kleuren ook wel de ‘grotten van duizend-en-een-nacht’ worden genoemd. Uiteraard biedt de rivier de Ourthe watersportmogelijkheden als zwemmen, kanoën en vissen.

Wat is er te doen op Le Bochetay?

Vakantiepark Le Bochetay kunnen we aanraden aan mensen, die willen genieten van een rustige en bosrijke omgeving, voor wandelaars en liefhebbers van outdoor sporten. Hier geen grootschalig vermaak, de prachtige natuur en het uitdagende landschap van de Ardennen is de belangrijkste reden voor een vakantie op Le Bochetay. Want welk jaargetijden ook, de beboste hellingen, de grillige heuveltoppen en de vele riviertjes zijn het ideale decor voor wandelaars, outdoor sporters. In de winter, kunt u met een beetje geluk langlaufen.

Op vakantiepark Le Bochetay zijn nagenoeg geen voorzieningen, wat de rust ten goede komt. Zo is er een klein speeltuintje, een sportveldje, tennisbaan en minigolfbaan. Bij de receptie kunt u terecht met al uw vragen over de vele outdoor sporten in de omgeving. Meer voorzieningen zijn er niet. Maar met de Ardennen aan uw voeten, lijkt ons dat geen probleem.

Vakantiepark Le Bochetay beschikt wel over een parkrestaurant met terras. Zelf barbecueën, behoort ook tot de mogelijkheid. Le Bochetay beschikt namelijk over twee gemeenschappelijke barbecues met tafels en banken. U verblijft in gelijkvloers houten bungalows, die verspreid in het bos liggen. Kortom; op zoek naar rust en natuur en u bent niet al te veel gesteld op luxe, dan is Le Bochetay ideaal.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Niet aanwezig

Sport/Spel

 • Speeltuin
 • Midgetgolf
 • Sportveld
 • Tennisbaan

Horeca

 • Restaurant(s)
 • Café/Bar

Algemeen

 • Receptie

Plattegrond Le Bochetay

Bekijk hier de plattegrond van de Le Bochetay (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Le Bochetay

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.