Vakantiepark Pagedal

Pagedal biedt volop vakantieplezier. Dolle waterpret in het binnenzwembad met waterglijbaan. Kinderen kunnen heerlijk kliederen in de recreatiezone, terwijl u een partijtje indoor-tennis speelt. Verken de omgeving op de fiets of stap samen in een kano.

 • HET PARK IS NIET BOEKBAAR
 • Vlak bij Wildlands Emmen en Attractiepark Drouwenerzand
 • Nabij recreatiemeer de Pageplas, veel sport- en spelvoorzieningen

Boek hier Vakantiepark Pagedal:

Vakantiepark Pagedal

Vakantiepark Pagedal is gelegen in Stadskanaal, op de grens met Groningen en Drenthe. U kunt dus alle kanten op. Wat dacht u van een bezoekje aan de stad Groningen? Beklim hier de Martinitoren en pik een terrasje. Ook het vestingstadje Bourtange en het Boomkroonpad liggen vlakbij. Leuk is ook een bezoekje aan de dierentuin Wildlands in Emmen en attractiepark Drouwenerzand, een van de voordeligste pretparken van Europa.

Wat is er te doen op vakantiepark Westerwolde?

Vakantiepark Pagedal biedt het jaarrond vakantiepret! Kinderen kunnen zich uren vermaken in het binnenzwembad, op de waterglijbaan en met verschillende attributen in het wedstrijdbad. De jongste gasten kunnen veilig en ongestoord spetteren en spelen in het peuterbad. Of wat dacht u van ontspannen in het bubbelbad? Heerlijk! Daarnaast is het ook mogelijk om op gezetten tijden baantjes te trekken. Dit is een leuke en gezonde manier om aan uw conditie te werken. 

Bezoek ook zeker de recreatiezone! Kinderen kunnen kliederen op de zandwaterspeelplaats, lekker springen op de airtrampoline en met hun vakantievriendjes een potje voetballen en basketballen. Terwijl kinderen spelen en sporten geniet u van rust en een goed boek. Ideaal! Maar ook als u graag tennist, is vakantiepark Pagedal een uitstekende keuze! Want er zijn maar liefst vier indoor tennisbanen. Wilt u de mooie omgeving verkennen huur dan een fiets of stap met z’n alle in een kano.

Heeft u tijdens uw verblijf op vakantiepark Pagedal geen zin om te koken, dan biedt restaurant ‘de Pagerie’ uitkomst. Hier kunt u terecht voor een eenvoudig diner of een snelle hap. Ook voor een ijsje en een kopje koffie met een stukje gebak bent u hier op het juiste adres. U verblijft in een bungalow maar er zijn ook appartementen boekbaar.

Voorzieningen

Zwemmen/ontspanning

 • Binnenzwembad met peuterbad

Horeca

 • Bar-/restaurant

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Speeltuin
 • Zand- en speelplaats
 • Fiets- en kanoverhuur
 • Sportkooi
 • Indoor tennis- squashbanen
 • Zandwaterspeelplaats

Plattegrond Vakantiepark Pagedal

Bekijk hier de plattegrond van de Vakantiepark Pagedal (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Vakantiepark Pagedal

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.