Sprookjescamping

De Sprookjescamping is een populaire 5-sterren camping. Dit is niet voor niets, er is altijd wat te doen! Dolle waterpret in het binnen- en buitenzwembad en de waterspeelplaats en is er het jaarrond animatie voor alle leeftijden. Ideaal voor jonge gezinnen!

 • HET PARK IS NIET BOEKBAAR
 • In- en outdoor zwemparadijs met glijbanen en waterattracties
 • Themapark met sprookjesfiguren, animatie en theatershows

Boek Sprookjescamping direct bij :

Sprookjescamping

De kindvriendelijke ‘Sprookjescamping’ ligt in Rheeze een dorpje in de Vechtstreek, die haar schoonheid dankt, aan de rivier de Vecht. Het landschap is hier zeer afwisselend en rijk aan statige landgoederen en buitenhuizen, die getuigen zijn van de welvaart tijdens de zeventiende eeuw. Spring op de fiets en bezoek op een van uw tochten deze landgoederen en buitenhuizen. Zoekt u wat meer avontuur en actie? Avonturenpark Hellendoorn en Attractiepark Slagharen liggen nabij.

Voorzieningen op Sprookjescamping.

De Sprookjescamping is een populaire 5-sterren camping met zeer goede reviews! Dit is niet voor niets! Van vroeg in de morgen tot in de late avond bruist de camping en is er altijd wat te doen. Zo is er een kleurrijk binnen- en buitenzwembad. Dolle spetter pret is er ook in de waterspeelplaats, bomvol met waterattracties en glijbanen. Supergaaf is ook de spectaculaire waterglijbaan van 22 meter lang en 3 meter breed. Is het warm weer, dan is ‘de Oldemeijer’ een aanrader. Dit is een zwemvijver met een mooi zandstrand. Terwijl u languit geniet van de warme zon, kunnen uw kinderen naar hartenlust zwemmen en spelen.

Voldoende waterpret dus! Maar de absolute top voorziening van de Sprookjescamping is de animatie in sprookjesstijl. Elke dag is er animatie die vrij toegankelijk is, is er veel variatie en heeft elke leeftijd eigen activiteiten. Want jonge kinderen vinden andere dingen leuk dan tieners. Perfect dus! Ook in de avond is het nog niet voorbij met vermaak. In het theater van Sprookjescamping de Vechtstreek wordt er elke dag een show opgevoerd door goede acteurs en soms met medewerking van kinderen. Goed om te weten; ook buiten de schoolvakanties en in het laagseizoen is er elke dag animatie.

Eventjes geen animatie en waterpret? Dan kunnen uw kinderen zich uitleven op de twintigtal mini speeltuintjes, terwijl u ontspant op het terras van uw accommodatie. Want vanaf elke accommodatie heeft u zicht op een van deze speeltuintjes. Voor echt groot speelplezier is er de grote speeltuin in sprookjesstijl. Naast de grote speeltuin ligt een terras, van waar u ook een oogje op uw spelende kinderen kunt houden. Na een actief dagje kunt u er voor kiezen om zelf te koken, maar u kunt ook aanschuiven in het pannenkoekenhuis of de pizzeria van de Sprookjescamping.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Binnen- en buitenzwembad
 • Waterspeelplaats

Horeca

 • Restaurant(s)
 • Supermarkt

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Fiets verhuur
 • Jaarrond entertainment
 • Vissen
 • Speeltuintjes

Plattegrond Sprookjescamping

Bekijk hier de plattegrond van de Sprookjescamping (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Sprookjescamping

Ook interessant over Sprookjescamping

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.