Strandpark de Zeeuwse Kust

Pak u koffer en kom naar Strandpark De Zeeuwse Kust, dat pal aan het strand is gelegen. Geniet van de zilte zeelucht, de mooie stranden rondom Renesse en van de vele parkvoorzieningen. Voor het optimale strandgevoel kiest u voor een compleet ingerichte Strandlodge.

 • Binnen- en buitenspeeltuinen en kinderanimatie in hoogseizoen
 • Perfect voor een heerlijke strandvakantie aan de Zeeuwse kust
 • O.a. compleet ingericht strandlodges voor dat echte strandgevoel

Vind de beste prijs voor: Strandpark de Zeeuwse Kust

Strandpark de Zeeuwse Kust

Strandpark de Zeeuwse Kust ligt in Renesse, op slechts 250 meter van het strand. Perfect dus voor strand- en zeeliefhebbers. Maar ook de vele mogelijkheden in de omgeving zijn geweldig. Trek er op uit met de fiets en verken het Zeeuwse platteland. Bezoek ook Renesse, een van de meest bruisende badplaatsen van Zeeland. Pik hier een terrasje of ga winkelen. Ook het proeven van een Zeeuws streekproduct mag u niet overslaan evenals een bezoekje aan de wereldberoemde ‘Delta werken’.

Wat is er te doen op Strandpark De Zeeuwse Kust?

Voor kinderen is Strandpark de Zeeuwse Kust één groot feest. Zo is er een binnenzwembad met peuterbadje en een waterglijbaan. Of wat dacht u van het spraypark; ideaal bij mooi weer. Supergaaf is ook de airtrampoline en de buitenspeeltuin met piratenschip en kabelbaan. Is het weer wat minder, dan bied de binnenspeeltuin uitkomst. Bovendien zorgt het animatieteam tijdens de schoolvakanties voor leuke activiteiten. Voldoende vermaak dus op Strandpark de Zeeuwse Kust.

Terwijl de kinderen spelen met hun vakantievriendjes, kunt u heerlijk ontspannen in de sauna en whirlpool. Heerlijk! Het is wel raadzaam om de sauna minimaal een uur van te voren te reserveren, dan zorgt Strandpark de Zeeuwse Kust dat de sauna al op de goede temperatuur is. Wat een service! Gezellig samen met uw kinderen een partijtje minigolf, behoort ook tot de mogelijkheid. Natuurlijk mogen we de ligging, pal aan het Strand en de Noordzee niet vergeten. Ook het strand is het jaarrond een bron van vermaak.

Voor een gezellig diner schuift u aan in het parkrestaurant met een zonnig dakterras. Waar kiest u voor; een lekkere pizza, maar ook vlees- en vis gerechten staan op de menukaart. Voor een koel drankje moet u bij strandcafé DOK zijn. U verblijft in chalets maar u kunt ook kiezen voor een optimale strandbeleving, door te kiezen voor een ‘strandlodge’. Compleet ingericht en wanneer u naar buiten stapt, staat u meteen met uw voeten in het strandzand.

Tip: Kies voor het optimale strandgevoel voor een compleet ingerichte Strandlodge op Strandpark de Zeeuwse Kust.

Voorzieningen

Zwemmen

 • Buitenzwembad met peuterbad
 • Spraypark

Horeca

 • Parkwinkel
 • Restaurant
 • Snackbar

Algemeen

 • Receptie

 

Sport/Spel

 • Indoor speeltuin
 • Animatieteam (tijdens de schoolvakanties)
 • Fiets- en skelterverhuur
 • Speeltuin
 • Airtrampoline

Plattegrond Strandpark de Zeeuwse Kust

Bekijk hier de plattegrond van de Strandpark de Zeeuwse Kust (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Strandpark de Zeeuwse Kust

Bekijk hier de plattegrond van de Strandpark de Zeeuwse Kust (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Strandpark de Zeeuwse Kust

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.