Van der Valk Drewitzer See

Van der Valk Drewitzer See is het perfecte vakantieadres voor wie toe is aan ontspanning. De balans tussen mens en natuur staat bij dit vakantiepark centraal. Dit komt meteen tot uiting in de mooie ligging in het groen en aan de Drewitzer See.

 • Luxe resort met vernieuwd binnenzwembad en wellness centrum
 • Schitterend gelegen in de natuur en aan het Drewitzer meer
 • Ideale uitvalsbasis voor mooie wandel- en fietstochten

Vind de beste prijs voor: Van der Valk Drewitzer See

Van der Valk Drewitzer See

Van der Valk Drewitzer See ligt in het Mecklenburgse merengebied in de Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern. De bosrijke en waterrijke omgeving biedt een prachtig decor voor wandel- en fietstochten. Dierenliefhebbers moeten zeker een bezoekje brengen aan het Natur- und Umweltpark Güstrow met wolven en beren. De kinderen – en ook de volwassenen – genieten eveneens volop van een uitstapje naar het Müritzeum; het grootste zoetwateraquarium van Duitsland.

Wat is er te doen op Van der Valk Drewitzer See?

Van der Valk Drewitzer See is het perfecte vakantieadres voor wie toe is aan ontspanning. De balans tussen mens en natuur staat bij dit vakantiepark centraal. Dit komt meteen tot uiting in de mooie ligging in het groen en aan het meer. U begint uw vakantie goed in het binnenzwembad waar u baantjes kunt trekken. Ook een sauna met dompelbad ontbreekt niet. U kunt ook een schoonheidsbehandeling en een massage ondergaan in het wellnesscenter Van der Valk Drewitzer See.

Wilt u lekker actief bezig zijn? Er worden ook sportieve activiteiten georganiseerd die door het jaar heen kunnen variëren, denk aan aqua fitness, nordic walking en pilates. Eropuit in de omgeving? Bij de receptie kunt u fietsen huren. U maakt de mooiste tochten door de omringende bossen en langs de meren in de directe omgeving van Van der Valk Drewitzer See.

Na een heerlijk dagje kunt u aanschuiven in het goede parkrestaurant, waar u kunt proeven van typische streekgerechten. U bent tenslotte op vakantie! Vanaf het terras krijgt u ook een indrukwekkend uitzicht over het Drewitzer meer. U verblijft in bungalows met een nostalgisch karakter, die omgeven zijn door veel groen. Van der Valk Drewitzer See is een ideale keuze als u met z’n tweetjes heerlijk tot rust wil komen midden in de natuur.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Binnenzwembad
 • Massage- en schoonheidsbehandelingen
 • Sauna met dompelbad

Horeca

 • Restaurant

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Fietsverhuur
 • Diverse sporten
 • Speeltuin

Plattegrond Van der Valk Drewitzer See

Bekijk hier de plattegrond van de Van der Valk Drewitzer See (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Van der Valk Drewitzer See

Bekijk hier de plattegrond van de Van der Valk Drewitzer See (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Van der Valk Drewitzer See

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.