Van der Valk Drewitzer See

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

Van der Valk Drewitzer See is het perfecte vakantieadres voor wie toe is aan ontspanning. De balans tussen mens en natuur staat bij dit vakantiepark centraal. Dit komt meteen tot uiting in de mooie ligging in het groen en aan de Drewitzer See.

drewitzersee6
drewitzersee2
drewitzersee5
drewitzersee4
drewitzersee1
drewitz 87772_e
drewitz 88153_e
drewitzersee7
drewitz 88088_e_2
drewitzersee8

Van der Valk Drewitzer See

Van der Valk Drewitzer See ligt in het Mecklenburgse merengebied in de Duitse deelstaat Mecklenburg-Vorpommern. De bosrijke en waterrijke omgeving biedt een prachtig decor voor wandel- en fietstochten. Dierenliefhebbers moeten zeker een bezoekje brengen aan het Natur- und Umweltpark Güstrow met wolven en beren. De kinderen – en ook de volwassenen – genieten eveneens volop van een uitstapje naar het Müritzeum; het grootste zoetwateraquarium van Duitsland.

Wat is er te doen op Van der Valk Drewitzer See?

Van der Valk Drewitzer See is het perfecte vakantieadres voor wie toe is aan ontspanning. De balans tussen mens en natuur staat bij dit vakantiepark centraal. Dit komt meteen tot uiting in de mooie ligging in het groen en aan het meer. U begint uw vakantie goed in het binnenzwembad waar u baantjes kunt trekken. Ook een sauna met dompelbad ontbreekt niet. U kunt ook een schoonheidsbehandeling en een massage ondergaan in het wellnesscenter Van der Valk Drewitzer See.

Wilt u lekker actief bezig zijn? Er worden ook sportieve activiteiten georganiseerd die door het jaar heen kunnen variëren, denk aan aqua fitness, nordic walking en pilates. Eropuit in de omgeving? Bij de receptie kunt u fietsen huren. U maakt de mooiste tochten door de omringende bossen en langs de meren in de directe omgeving van Van der Valk Drewitzer See.

Na een heerlijk dagje kunt u aanschuiven in het goede parkrestaurant, waar u kunt proeven van typische streekgerechten. U bent tenslotte op vakantie! Vanaf het terras krijgt u ook een indrukwekkend uitzicht over het Drewitzer meer. U verblijft in bungalows met een nostalgisch karakter, die omgeven zijn door veel groen. Van der Valk Drewitzer See is een ideale keuze als u met z’n tweetjes heerlijk tot rust wil komen midden in de natuur.

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

  • Binnenzwembad
  • Massage- en schoonheidsbehandelingen
  • Sauna met dompelbad

Horeca

  • Restaurant

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Fietsverhuur
  • Diverse sporten
  • Speeltuin

Bungalowparken nabij Van der Valk Drewitzer See

Van der Valk Resort Linstow

Van der Valk Resort Linstow is een grootschalig resort, met een subtropisch zwemparadijs dat het jaarrond, garant staat voor een geweldige familievakantie.

Lees meer

Geen beoordelingen gevonden voor Van der Valk Drewitzer See

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.