Vakantiepark Westhove

Vakantiepark Westhove is het perfecte vakantieadres voor een vakantie in Domburg en het strand! Kinderen vermaken zich in de indoorspeeltuin en het binnenzwembad, terwijl u relax in de sauna. Maar vergeet ook niet om het strand te bezoeken

 • Mooi en overzichtelijk binnenzwembad met kinderbad
 • Prachtig badhuis met Finse sauna, massages en fitness
 • Animatieprogramma voor kinderen en indoor speeltuin

Boek Vakantiepark Westhove direct bij Ardoer:

Vakantiepark Westhove

Vier dit jaar vakantie op een van de mooiste plekjes van Zeeland, in Domburg! Hier bent u van harte welkom op Vakantiepark Westhove. Dit is de ideale uitvalsbasis voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden voor een onbezorgde vakantie. De ligging vlak bij de zee, het strand en het sfeervolle Domburg, maakt dat iedereen het hier naar de zin heeft. U kunt uitstapjes maken naar Middelburg en Vlissingen. Een bezoekje aan Deltapark Neeltje Jans mag ook niet op uw ‘to-do lijst’ ontbreken.

Wat is er te doen op vakantiepark Westhove?

Wat vakantiepark Westhove tot een topbestemming in Zeeland maakt, is de aanwezigheid van een overdekt zwemparadijs. Er is een leuk kinderbad met waterspeeltjes, waaronder een glijbaan en eendjes. Daarnaast is er ook een recreatiebad met stroomversnelling en een bruisbank. Dit is vooral ideaal als de weergoden het laten afweten en het geen weer is om een duik in zee te nemen. Terwijl uw kinderen zwemmen, kunt u tot rust komen in het Badhuis. Hier kunt u alle stress van u af laten vloeien in een van de sauna’s of op de massagetafel!

Over het hele vakantiepark verspreid liggen speeltuintjes, waaronder een grote speeltuin met airtrampoline. De kabelbaan is ook populair onder kinderen! Er is eveneens een binnenspeeltuin met een ballenbak en rodelbaan. Een ander hoogtepunt is de dierenweide. Het animatieteam nodigt de kinderen regelmatig uit om te helpen om de dieren te voeren. Hoe is het gesteld met uw conditie? Leef u uit op het sportveld tijdens een partijtje voetbal of doe mee aan een stevige bootcamp sessie. Bovendien is ook een fitnessruimte aanwezig op vakantiepark Westhove.

Vakantiepark Westhove staat eveneens voor u klaar met praktische voorzieningen, zoals een supermarkt. Waar u in de vroege morgen ook verse broodjes kunt krijgen! Het is ook een verademing om gewoon eens aan te schuiven in het familie-restaurant Eetplezier. De kinderen kunnen van hieruit zo de binnenspeeltuin in. Verder vindt u op het Vakantiepark Westhove ook een snackbar. U verblijft in een compleet ingerichte chalet. Er zijn zelfs chalets met een infraroodsauna!

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Binnenzwembad met peuterbad
 • Wellness

Horeca

 • Restaurant
 • Snackbar
Algemeen
 • Receptie

Sport/Spel

 • Dierenweide
 • Kabelbaan
 • Sportveld
 • Indoorspeeltuin
 • Fitness
 • Animatieteam (tijdens de schoolvakanties)

Plattegrond Vakantiepark Westhove

Bekijk hier de plattegrond van de Vakantiepark Westhove (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Vakantiepark Westhove

Bekijk hier de plattegrond van de Vakantiepark Westhove (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Vakantiepark Westhove

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.