22 vakantieparken in Salland

Salland is rustig, gastvrij en kunt u er heerlijk fietsen en wandelen. Perfect dus voor rust- en natuurliefhebbers. Absolute must-visit is dan ook het schitterende natuurgebied ‘de Sallandse Heuvelrug’, hier kunt u uren dwalen door kleurrijke heidevelden en bossen en uw verwonderen over de zandverstuivingen. Bijna on-Nederlands! Ook het kabbelende riviertje Regge is niet te missen en ideaal voor een kanotocht. Of wat dacht u van een dagje Deventer? Ontdek al dit moois! Reserveer nu een vakantiepark in Salland.

 • Salland heeft een zeer ruim aanbod aan vakantieparken
 • Filter, vergelijk en zoek het juiste vakantiepark in Salland
 • De Sprookjescamping is een aanrader voor jonge gezinnen

Vakantiepark Hellendoorn

Toe aan rust en ontspanning, maar tegelijkertijd ook vermaak en avontuur? Dan is een vakantiepark in Hellendoorn een uitstekende keuze! Hier bevindt u zich vlak bij de mooie natuur van de Sallandse Heuvelrug met schitterende wandel- en fietsroutes. Of wat dacht u van een kanotochtje over de Regge? Vanaf uw vakantiepark in Hellendoorn kunt u ook uitstapjes maken naar de Hanzesteden Zutphen, Kampen en Deventer. Op vakantie met de kinderen in Hellendoorn? Dan ontkomt u niet aan een dagje Avonturenpark Hellendoorn. Maar ook op de vakantieparken in deze omgeving is veel te beleven; klimmen en klauteren in de speeltuin, midgetgolfen, bowlen en zwemmen. Ideaal!

 
Favoriet
Vakantiebungalow

Twenhaarsveld

Gastbeoordeling 8,4 score van 14 gast(en)

Het bosrijke park beschikt over veel faciliteiten, met o.a. een overdekt zwembad, tokkelbaan en waterspeelplaats. Het ideale vertrekpunt om Overijssel te ontdekken.

Meer park info »

 • Kindvriendelijk
 • Vakantiedialyse
 
Favoriet

Hof van Salland

Gastbeoordeling 9,0 score van 3 gast(en)

Hof van Salland is gelegen in het Salland, een rustige streek in Overijssel met glooiende akkers met oude boerderijen en statige landgoederen. Ideaal voor natuur- en rust zoekers!

Meer park info »

 • Luxe
 
Favoriet

Krieghuusbelten

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

Krieghuusbelten is een zeer goed gewaardeerd 5 sterren vakantiepark met een binnen- of buitenzwembad, een indoorspeeltuin en tal van sportvoorzieningen.

Meer park info »

 • Kindvriendelijk
 
Favoriet

De Lindenberg

Gastbeoordeling 9,0 score van 1 gast(en)

De Lindenberg is een gemoedelijk park dat tal van voorzieningen aanbiedt. Zo is er een buitenzwembad, een waterspeelplaats en een indoorspeeltuin.

Meer park info »

 • Rustig
 
Favoriet

Vakantiepark Mölke

Gastbeoordeling 6,0 score van 4 gast(en)

Het Mölke ligt pal naast de Regge. Dolle waterpret in het binnenzwembad en de indoorspeeltuin, luieren op het zandstrandje en kunt u vissen en bootje varen.

Meer park info »

   
  Favoriet

  Het Stoetenslagh

  Gastbeoordeling 8,5 score van 4 gast(en)

  Beleef de ultieme gezinsvakantie op Stoetenslagh. Neem een duik in het binnenzwembad met zandstrandje. Supergaaf is ook de recreatievijver en het indoor strand.

  Meer park info »

  • Kindvriendelijk
  • Voor tieners
   
  Favoriet

  De Hellendoornse Berg

  Gastbeoordeling 8,6 score van 8 gast(en)

  De Hellendoornse Berg ligt naast de Sallandse Heuvelrug. Zwemmen kan in het overdekte zwembad. Geschikt vakantieadres voor gezinnen, rustzoekers en actievelingen.

  Meer park info »

    
   Favoriet

   Sprookjescamping

   Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

   Sprookjescamping de Vechtstreek is een populaire 5-sterren camping. Dolle waterpret in het binnen- en buitenzwembad en is er het jaarrond animatie voor alle leeftijden.

   Meer park info »

   • Voor jonge gezinnen
    
   Favoriet

   Landschapspark Striks Erve

   Gastbeoordeling 8,7 score van 3 gast(en)

   Natuurliefhebbers en rustzoekers zullen zich meteen thuis voelen op Landschapspark Striks Erve. Geen drukte of veel voorzieningen, op dit vakantiepark, heerst rust.

   Meer park info »

   • Rustig
    
   Favoriet

   Vakantiepark Slagharen

   Gastbeoordeling 8,0 score van 4 gast(en)

   Kom genieten op attractie- en vakantiepark Slagharen. Hier staan 40 attractie's en het waterpark Aqua Mexicana op u te wachten. Nu het mooiste, u kan ook blijven slapen.

   Meer park info »

   • Kindvriendelijk