Honden

Natuurlijk wilt u graag u hond ook meenemen op vakantie. Maar wat zijn de kosten? Of zijn er ook vakantieparken waar uw hond niet welkom is? U leest het in de onderstaande gids.

Voor uw hond betaalt u een toeslag per hond per nacht en geldt er een verplichte eindschoonmaak. De prijs van de toeslag en eindschoonmaak verschilt per vakantiepark-organisatie. Meer info leest u hier: Vakantie met uw hond

Op bijna alle Landal parken zijn honden welkom. Landal heeft ook hondenbungalows. Er zijn maximaal 2 honden per bungalow toegestaan en geld er een extra schoonmaaktoeslag. Alleen op Vitamaris, Vierwaldstättersee, het appartementencomplexen Landal Résidence ’t Hof van Haamstede en op de camping van Landal Rabbit Hill zijn honden niet welkom.

Op bijna alle vakantieparken in Nederland zijn honden welkom! Er zijn maximaal 2 honden per bungalow toegestaan en geld er een extra schoonmaak-toeslag. Geef bij het boeken altijd aan dat u een huisdier meeneemt. Meer info leest u hier: Vakantie met uw hond

De meeste hondenbungalows hebben een omheinde tuin. Maar we raden u aan om per hondenbungalow goed te kijken of de tuin ook echt omheind is! Lees ook: Hondenbungalow bij Landal

Er zijn hondenbungalows boekbaar bij Landal en Roompot. De hondenbungalows beschikken over een hondenmand, voer- en drinkbak, een bench en een omheinde tuin. Landal: Twenhaarsveld, Resort Ooghduyne, Miggelenberg, Coldenhove, Rabbit Hill, Heideheuvel, Orveltermarke, Stroombroek en Village l’Eau d’Heure (B). In Duitsland: Dwergter Sand, Salztal Paradies, Hochwald en op Wirfttal. Roompot: Strandpark Duynhille, Ferienresort Cochem en Beach Resort Nieuwvliet Bad. Direct boeken en meer info over deze hondenbungalows vindt u hier.

Op bijna alle vakantieparken in Nederland zijn honden welkom. Er zijn maximaal 2 honden per bungalow toegestaan en geld er een extra schoonmaak toeslag. Landal heeft ook speciale hondenbungalows. Lees: vakantie met uw hond.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.