Tijdelijke woonruimte

Op diverse vakantieparken kunnen zowel zakelijke als particuliere gasten tijdelijk een woonruimte huren. We hebben de vakantiepark-organisaties die tijdelijke woonruimte aanbieden samengebracht, inclusief de contact info voor als u meer informatie wenst.

Wij verhuren zelf geen bungalows, Bungalowparkoverzicht is een zoek- en vergelijkwebsite van vakantieparken en is hierdoor zelf geen directe verkoper van de vakantie. Wij kunnen dan ook geen informatie geven over een langere verhuur periode of tijdelijke woonruimte.

Wel kunnen wij u informeren welke vakantieparken lang verhuur aanbieden.

Bij Topparken kunt u voor langere tijd een vakantiehuis huren. Voor het huren voor een langere periode kunt u contact opnemen via +31 (0)88 – 500 2424 of verhuur@topparken.nl.

Bij Landal kunt u ook voor een langere tijd een vakantiebungalow huren. Meer info over het huren van een langere periode vind u op de website van https://www.landal.nl/tijdelijke-woonruimte.

Via Roompot Business kunnen zowel zakelijke als particuliere een tijdelijke woonruimte reserveren. Ook het huren van een verblijf voor een periode van langer dan 3 weken is mogelijk. Meer informatie vindt u op roompotbusiness.nl

Bij EuroParcs kunt u ook voor een langere tijd huren. Meer informatie vindt u op: www.stayxl.nl

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.