Mindervaliden

Ook voor mensen met een beperking bieden vakantieparken aangepaste mindervaliden bungalows aan. We hebben de mogelijkheden en het aanbod samengebracht.

U wilt graag op vakantie, maar u of een familielid heeft zorg of een aanpassing nodig in de vakantiebungalow. Geen probleem! Want ook voor mensen, die een beperking hebben is er een ruime keuze aan vakantiebungalows.

Reizen is niet gebonden aan leeftijd! In tegendeel! Senioren gaan graag op vakantie. Het liefst meerdere keren in het jaar. Veel vakantieparken zien deze trend en spelen hier op in. Een aantal vakantieparken biedt een 55+ korting en er zijn vakantieparken, waar u een senior arrangement kunt boeken.

Nierdialyse op vakantie? Geen probleem! Zowel Landal GreenParks alsook Roompot hebben een samenwerking met nabijgelegen ziekenhuizen. Lees: vakantieparken met nierdialyse mogelijkheden

Vakantie is vanzelfsprekend, maar voor mensen met een visuele beperking niet. Maar gelukkig werken steeds meer organisaties samen, die er gezamenlijk voorzorgen dat ook slechtzienden, onbezorgd op vakantie kunnen. Zo ook Landal die twee bungalows aanbiedt, die zijn aangepast voor slechtziende en blinde gasten. Deze bungalows vind u op: Landal Landgoed ’t Loo en op Landal Hoog Vaals. Lees ook: vakantie voor visueel beperkten

Voor astma- en COPD-patiënten is het vaak lastig een geschikte bungalow te vinden. Maar toch zijn er enkele bungalows boekbaar die speciaal zijn ingericht voor astma- en COPD-patiënten.

U wilt graag naar Center Parcs, maar u of een familielid heeft aanpassingen nodig in de cottage. Geen probleem, want Center Parcs verhuurt ook mindervaliden cottages.

Zowel bij Center Parcs, als Roompot en Landal kunt u rolstoelvriendelijke bungalows boeken. Deze bungalows zijn aangepast en is parkeerontheffing mogelijk.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.