Center Parcs Mystery Park

U wilt op vakantie bij Center Parcs maar u vindt de cottages soms toch net wat te prijzig. Dan hebben we goed nieuws! Als u namelijk een Mystery Centerparcs boekt via Bungalows, kunt u een heel stuk goedkoper op vakantie bij Center Parcs. Want door een samenwerking, tussen Bungalows en Center Parcs kunt u tegen een fijn prijsje een cottage reserveren. Perfect! Keuze heeft u voldoende – want maar liefst 19 Center Parcs parken doen mee. Reserveer en laat uw verrassen!

Laat u verrassen en geniet van een geweldig verblijf bij Center Parcs. Naar België, Duitsland of wellicht Frankrijk. Maar ook de Nederlandse parken zijn boekbaar! Interesse?  Boek hier een Center Parcs Mystery Park.

Weekendje Center Parcs | Nergens goedkoper!

Boek zeer voordelig een verblijf bij Center Parcs via Mystery park! Mystery park is een samenwerking tussen Center Parcs en Bungalows. Hierdoor kunt u zeer voordelig een cottage boeken. Boek nu een verrassend verblijf op een van de 19 Center Parcs parken.

Info & boeken
 

Hoe werkt het boeken van een mystery cottage?

Het boeken van een Center Parcs Mystery Park werkt eenvoudig.

  • U geeft aan met hoeveel personen u op vakantie gaat en kiest een land.
  • Nadat u uw keuze heeft gemaakt wat betreft land, geeft u aan hoelang u wilt verblijven: een weekend, midweek of week.
  • U ontvangt een reserveringsbevestiging, maar het exacte Center Parcs park blijft nog eventjes geheim.
  • U ontvangt één dagen voor aankomst het exacte Center Parcs.
  • Interesse? Boek hier een Center Parcs Mystery Park.

De voorwaarden van de Mystery Parken

Zoals u kunt zien behoren de vakantieparken die meedoen met de Mystery Park actie van Bungalows.nl, tot de absolute top van Center Parcs. U weet dus zeker dat u op een prima vakantiepark terecht komt. Voor alle vakanties die u boekt via de Mystery Park actie, geldt dat u altijd gratis toegang heeft tot het subtropisch zwemparadijs en de Park Plaza. U verblijft in een comfort cottage maar er bestaat ook een kans om ingedeeld te worden in een Premium of VIP cottage.  Nieuwsgierig naar wat deze 19 Center Parcs parken u te bieden hebben, bekijk dan hier deze Center Parcs parken.