Vuurwerkvrije vakantieparken

Nieuwjaar

Wie de jaarwisseling van 2018-2019 graag vuurwerkvrij wil inluiden, kan terecht bij Landal GreenParks en op een aantal individuele parken in zowel Nederland als in België. Bij Landal kunt u op maar liefst vijf parken ‘oud & nieuw’ vuurwerkvrij inluiden, het aanbod aan individuele vuurwerkvrije vakantieparken is nog groter. Heeft u interesse in een vuurwerkvrij park? Dan adviseren we om niet te lang te wachten met boeken. Want de afgelopen jaren waren de vuurwerkvrije vakantieparken, populair en dus snel vol geboekt.

Diverse vakantiepark organisaties hebben vakantieparken, waar vuurwerk afsteken verboden is. We hebben de mooiste vakantieparken voor u op een rij gezet.

Landal heeft vuurwerk verboden op vijf Landal parken

Landal GreenParks verklaarden in 2018 de onderstaande 5 vakantieparken officieel ‘vuurwerkvrij’. Omgevingsgeluid kunnen natuurlijk niet uitgesloten worden.

Landal heeft ook twee vuurwerkluwe parken! Op deze Landal parken mag zelf geen vuurwerk worden afgestoken, maar in de directe omgeving wel. De twee parken zijn: Suyderoogh en Vlieduyn.

Vuurwerkvrij 2019 inluiden? Bekijk hier het aanbod van alle vuurwerkvrije Landal parken voor ‘oud en nieuw’. Zo weet u zeker dat u verzekert bent van een vuurwerkvrije jaarwisseling.

Geen liefhebber van vuurwerk? Sluit het jaar dan af zonder knallen met een gezellig verblijf op één van de vuurwerkvrije Landal parken.

Meer vuurwerkvrije vakantieparken

Vakantiepark de Jagerstee in Epe, staat garant voor een ontspannen gezinsvakantie in het groen van de Hoge Veluwe. Met name de natuur staat hier centraal – u kunt direct vanaf het vakantiepark een wandeling maken door de natuur. Zin om de gezelligheid van de stad op te zoeken, dan bent u ook zo in Apeldoorn of Zwolle. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de verschillende sport- en speelvoorzieningen zoals het indoor speelbos, skelterbaan en het Pannaveld.

Zoekt u een rustig gelegen vakantiepark, dan kunnen we vakantiepark de Noordster aanraden! Vuurwerk afsteken is hier verboden en is ‘de Noordster’ gelegen middenin Nationaal Park Dwingelderveld en is dus onderdeel van dit beschermde natuurgebied. Ook vindt u hier geen drukke parkvoorzieningen, maar op dit kleinschalig vakantiepark heerst rust. Na een (lange) wandeltocht kunt u heerlijk uitrusten in een knusse bungalow, die gelegen zijn in het groen.

Vakantiepark Giethoorn is gelegen in het dorpje Giethoorn. U verblijft in knusse chalets, die direct aan het water liggen. Hier kunt u prima oud en nieuw vieren met uitzicht op het water. Voor wie durft – u kunt een nieuwjaarsduik nemen in een van de wateren rondom het vakantiepark. Tevens beschikt het vakantiepark over een indoorspeeltuin en een restaurant waar u terecht kunt voor het diner, lunch en ontbijt.

Prachtig gelegen aan de kust van Noordwijk vindt u Recreatiepark Noordwijkse Duinen. Het Recreatiepark Noordwijkse Duinen ligt aan de rand van de duinen waardoor u zo het strand op wandelt. Ideaal als u graag lange strand- en duinwandelingen maakt. Voor wie durft kan natuurlijk ook een nieuwjaarsduik nemen in de Noordzee! Kortom, als u op zoek bent naar rust tijdens oud en nieuw, dan is Recreatiepark Noordwijkse Duinen een prima keuze.

Wilt u de jaarwisseling in alle rust doorbrengen? Boek dan een vuurwerkvrij vakantiepark.

Vuurwerkvrij oud en nieuw – nog enkele bungalows beschikbaar

Naast de boven genoemde vakantieparken, zijn ook de onderstaande vakantie vuurwerkvrij. Maar hier is de beschikbaarheid zeer beperkt. Dus wacht niet te lang met boeken!

Grote vraag naar vuurwerkvrije vakantieparken

De vraag naar vakantieparken waar geen vuurwerk mag worden afgestoken, is groot. Belangstellenden zijn niet alleen mensen die niet van vuurwerk houden, maar ook ouders met kleine kinderen en huisdieren. Gezien de populariteit van de afgelopen jaren, adviseren we dan ook, om niet te lang te wachten, met het boeken voor oud en nieuw.

Goed om te melden: al de genoemde parken zijn vuurwerkvrij, maar buiten de parken wordt wel vuurwerk afgestoken. Hier hebben de vakantieparken geen invloed op!