Vuurwerkvrije vakantieparken

Nieuwjaar

Wie de jaarwisseling van 2020-2021 graag vuurwerkvrij wil inluiden, kan terecht op een aantal vakantieparken die door de vakantieparkorganisatie officieel als vuurwerkvrij zijn aangewezen! Veelal zijn dit vakantieparken die rustig gelegen zijn. Maar het aanbod aan vuurwerkvrije vakantieparken is niet heel groot. Heeft u interesse in een vuurwerkvrij vakantiepark? Dan adviseren we om niet te lang te wachten met boeken. Want de afgelopen jaren waren de vuurwerkvrije vakantieparken, populair en snel vol geboekt.

Landal, RCN en ook TopParken verklaren de onderstaande vakantieparken officieel ‘vuurwerkvrij’!  Omgevingsgeluiden kunnen natuurlijk niet uitgesloten worden. We hebben deze vakantieparken voor u op een rij gezet.

Luid 2021 in zonder harde knallen

Het nieuwe jaar rustig en zondere harde knallen inluiden? Boek dan één van de 9 vuurwerkvrije TopParken. Proost met uw partner, vrienden en/of gezin op het nieuwe jaar zonder harde knallen en angst, maar mét heel veel gezelligheid, oliebollen en champagne!

Info & boeken
 

Landal: Vuurwerkvrije de jaarwisseling vieren!

Het lijkt nog ver weg, maar als u vuurwerkvrij 'oud en nieuw' wilt vieren, raden wij u aan om niet meer te lang te wachten met boeken, gezien de populariteit van de afgelopen jaren. Landal heeft alle vuurwerkvrije parken, op een rijtje gezet. Vol=Vol!

Info & boeken
 

Vuurwerkvrij genieten op de Veluwe

Recreatiepark De Boshoek ligt nabij Nationaal Park de Hoge Veluwe. Als u dus met de jaarwisseling de natuur in wil duiken, dan is dit een perfect adresje! Een frisse neus halen tijdens een wandeling, om daarna een (nieuwjaars) duik te nemen in het binnenzwembad! Maar het belangrijkste, Recreatiepark De Boshoek is vuurwerkvrij. Er zijn diverse accommodaties boekbaar waaronder knusse chalets alsook luxe hotelkamers, waar u geniet van de services van een hotel, maar u profiteer tegelijkertijd van de voorzieningen van een vakantiepark. Schuif aan in het parkrestaurant of ga gourmetten in uw chalet.

De Miggelenberg is ook een vuurwerkvrij vakantiepark

Landal de Miggelenberg is omringd door bossen en lijkt het net of u van de bewoonde wereld afgezonderd bent. Door deze rustige ligging, is Landal de Miggelenberg niet alleen vuurwerkvrij, het is ook een uitstekende uitvalsbasis om tijdens de feestdagen heerlijk te wandelen. U verblijft in vrijstaande bungalows, die heerlijk ver uit elkaar zijn gelegen. Tevens beschikt Landal de Miggelenberg over een binnenzwembad, tal van sport- en spelvoorzieningen een gezellige brasserie en een luxe parkwinkel. Goed om te weten: Er zijn bungalows voor 8, 10, 12 en 18 personen boekbaar. 

Wilt u de jaarwisseling in alle rust doorbrengen? Boek dan een vuurwerkvrij vakantiepark.