Vuurwerkvrije vakantieparken

Nieuwjaar

Wie de jaarwisseling van 2019-2020 graag vuurwerkvrij wil inluiden, kan terecht op een aantal individuele parken in zowel Nederland als in België als ook bij Landal GreenParks. Bij Landal kunt u op vijf parken ‘oud & nieuw’ vuurwerkvrij inluiden. Maar het aanbod aan vuurwerkvrije vakantieparken is niet groot. Heeft u interesse in een vuurwerkvrij vakantiepark? Dan adviseren we om niet te lang te wachten met boeken. Want de afgelopen jaren waren de vuurwerkvrije vakantieparken, populair en snel vol geboekt.

Diverse vakantiepark organisaties hebben vakantieparken, waar vuurwerk afsteken verboden is. We hebben de mooiste vakantieparken voor u op een rij gezet.

Landal heeft vuurwerk verboden op vijf Landal parken

Landal GreenParks verklaarden de onderstaande 5 vakantieparken officieel ‘vuurwerkvrij’. Omgevingsgeluid kunnen natuurlijk niet uitgesloten worden.

Landal heeft ook vier vuurwerkluwe parken! Op deze Landal parken mag zelf geen vuurwerk worden afgestoken, maar in de directe omgeving wel. De vier parken zijn: Suyderoogh, Vlieduyn, Reevallis en De Veluwse Hoevegaerde

Landal: Vuurwerkvrije de jaarwisseling vieren!

Het lijkt nog ver weg, maar als u vuurwerkvrij 'oud en nieuw' wilt vieren, raden wij u aan om niet meer te lang te wachten met boeken, gezien de populariteit van de afgelopen jaren. Landal heeft alle vuurwerkvrije parken, op een rijtje gezet. Vol=Vol!

Info & boeken
 

Meer vuurwerkvrije vakantieparken

Luxe, wellness en ontspanning met de jaarwisseling? Boek dan een villa op het zeer goed gewaardeerde vakantiepark Hof van SallandEr zijn diverse fijne villa’s boekbaar waaronder ook wellness villa’s met een sauna, whirlpool en regendouche. Heerlijk! Bovendien bent u in het parkrestaurant ‘De Hazelaer’ op nieuwjaarsdag welkom voor een nieuwjaarsborrel en hapjesbuffet. Goed om te weten! Buiten het park is er de mogelijkheid om tussen 00.00 en 01.00 uur vuurwerk af te steken. 

RCN Vakantiepark de Jagerstee in Epe, staat garant voor een ontspannen gezinsvakantie in het groen van de Hoge Veluwe. Met name de natuur staat hier centraal – u kunt direct vanaf het vakantiepark een wandeling maken door de natuur. Zin om de gezelligheid van de stad op te zoeken, dan bent u ook zo in Apeldoorn of Zwolle. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van de verschillende sport- en speelvoorzieningen zoals het indoor speelbos, skelterbaan en het Pannaveld. Interesse? Boek dan direct!

Zoekt u een rustig gelegen vakantiepark, dan kunnen we RCN Vakantiepark de Noordster aanraden! Vuurwerk afsteken is hier verboden en is ‘de Noordster’ gelegen middenin Nationaal Park Dwingelderveld en is dus onderdeel van dit beschermde natuurgebied. Ook vindt u hier geen drukke parkvoorzieningen, maar op dit kleinschalig vakantiepark heerst rust. Na een (lange) wandeltocht kunt u heerlijk uitrusten in een knusse bungalow, die gelegen zijn in het groen. Interesse? Boek dan hier

Bungalowpark de Lindenberg ligt in het dorpje Holten en nabij het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Door deze rustige ligging is ‘de Lindenberg’ vuurwerkluw en een uitstekende uitvalbasis voor zowel wandel- als natuurliefhebbers. U verblijft in een vrijstaande bungalow, die op ruime kavels van minimaal 400 vierkante meter is gelegen. Tevens beschikt het park over een indoorspeeltuin en een brasserie. Ideaal voor een familie vakantie! Interesse? Boek dan direct!

Prachtig gelegen aan de kust van Noordwijk vindt u Recreatiepark Noordwijkse Duinen. Het Recreatiepark Noordwijkse Duinen ligt aan de rand van de duinen waardoor u zo het strand op wandelt. Ideaal als u graag lange strand- en duinwandelingen maakt. Voor wie durft kan natuurlijk ook een nieuwjaarsduik nemen in de Noordzee! Kortom, als u op zoek bent naar rust tijdens oud en nieuw, dan is Recreatiepark Noordwijkse Duinen een prima keuze.

Wilt u de jaarwisseling in alle rust doorbrengen? Boek dan een vuurwerkvrij vakantiepark.

Vuurwerkvrij oud en nieuw – nog enkele bungalows beschikbaar

Naast de boven genoemde vakantieparken, zijn ook de onderstaande vakantie vuurwerkvrij. Maar hier is de beschikbaarheid zeer beperkt. Dus wacht niet te lang met boeken!

Grote vraag naar vuurwerkvrije vakantieparken

De vraag naar vakantieparken waar geen vuurwerk mag worden afgestoken, is groot. Belangstellenden zijn niet alleen mensen die niet van vuurwerk houden, maar ook ouders met kleine kinderen en huisdieren. Gezien de populariteit van de afgelopen jaren, adviseren we dan ook, om niet te lang te wachten, met het boeken voor oud en nieuw.

Goed om te melden: al de genoemde parken zijn vuurwerkvrij, maar buiten de parken wordt wel vuurwerk afgestoken. Hier hebben de vakantieparken geen invloed op!