Vuurwerkvrije vakantieparken

Nieuwjaar
Nieuwjaar

Wie de jaarwisseling van 2020-2021 graag vuurwerkvrij wil inluiden, kan terecht op een aantal vakantieparken die door de vakantieparkorganisatie officieel als vuurwerkvrij zijn aangewezen! Veelal zijn dit vakantieparken die rustig gelegen zijn. Maar het aanbod aan vuurwerkvrije vakantieparken is niet heel groot. Heeft u interesse in een vuurwerkvrij vakantiepark? Dan adviseren we om niet te lang te wachten met boeken. Want de afgelopen jaren waren de vuurwerkvrije vakantieparken, populair en snel vol geboekt.

Landal, RCN en ook TopParken verklaren de onderstaande vakantieparken officieel ‘vuurwerkvrij’!  Omgevingsgeluiden kunnen natuurlijk niet uitgesloten worden. We hebben deze vakantieparken voor u op een rij gezet.

Luid 2021 in zonder harde knallen

Het nieuwe jaar rustig en zondere harde knallen inluiden? Boek dan één van de 12 vuurwerkvrije TopParken. Proost met uw partner, vrienden en/of gezin op het nieuwe jaar zonder harde knallen en angst, maar mét heel veel gezelligheid, oliebollen en champagne!

Info & boeken
 

Landal: Vuurwerkvrije de jaarwisseling vieren!

Het lijkt nog ver weg, maar als u vuurwerkvrij 'oud en nieuw' wilt vieren, raden wij u aan om niet meer te lang te wachten met boeken, gezien de populariteit van de afgelopen jaren. Landal heeft alle vuurwerkvrije parken, op een rijtje gezet. Vol=Vol!

Info & boeken
 

Landal heeft ook vier vuurwerkluwe parken!

Landal heeft naast deze vijf vuurwerkvrije vakantieparken, ook vier vuurwerkluwe vakantieparken. Wat wil zeggen dat het op deze Landal parken niet is toegestaan om vuurwerk af te steken, echter worden hier geen controles op gedaan.  Deze vier Landal parken zijn: Suyderoogh (Friesland), Vlieduyn (Vlieland), Reevallis (Zuid-Limburg) en De Veluwse Hoevegaerde (Gelderland). Alle vier zijn het goede en rustig gelegen vakantieparken, die een prima alternatief kunnen zijn als de bovenstaande vuurwerkvrije vakantieparken zijn volgeboekt.

Wilt u de jaarwisseling in alle rust doorbrengen? Boek dan een vuurwerkluw of een vuurwerkvrij vakantiepark.

Bungalowpark de Lindenberg

Bungalowpark de Lindenberg ligt in het dorpje Holten en nabij het Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug. Door deze rustige ligging, is vakantiepark de Lindenberg vuurwerkluw alsook een uitstekende uitvalsbasis om tijdens de feestdagen heerlijk te wandelen. U verblijft in een vrijstaande bungalow, die op ruime kavels van minimaal 400 vierkante meter is gelegen. Tevens beschikt vakantiepark de Lindenberg over een indoorspeeltuin en een brasserie. Goed om te weten: Er zijn vakantiehuizen voor 2 tot 8 personen boekbaar. Dus ook met een groep kunt u hier rustig het nieuwjaar inluiden.

De vraag naar vakantieparken waar geen vuurwerk mag worden afgestoken is groot!