Vuurwerkvrije vakantieparken

Nieuwjaar

Wie de jaarwisseling van 2024-2025 graag vuurwerkvrij wil inluiden, kan terecht op een aantal vakantieparken die door de vakantieparkorganisatie officieel als vuurwerkvrij zijn aangewezen! Veelal zijn dit vakantieparken die rustig gelegen zijn. Maar het aanbod aan vuurwerkvrije vakantieparken is niet heel groot. Heeft u interesse in een vuurwerkvrij vakantiepark? Dan adviseren we om niet te lang te wachten met boeken. Want de afgelopen jaren waren de vuurwerkvrije vakantieparken, populair en snel vol geboekt.

Landal, RCN en ook TopParken verklaren de onderstaande vakantieparken officieel ‘vuurwerkvrij’!  Omgevingsgeluiden kunnen natuurlijk niet uitgesloten worden. We hebben deze vakantieparken voor u op een rij gezet.

Vuurwerkvrij 2025 inluiden? Check deze aanbieders

Luid 2024 in zonder harde knallen bij TopParken

Het nieuwe jaar rustig en zondere harde knallen inluiden? Boek dan één van de 9 vuurwerkvrije TopParken. Proost met uw partner, vrienden en/of gezin op het nieuwe jaar zonder harde knallen en angst, maar mét heel veel gezelligheid, oliebollen en champagne!

Info & Boeken

Landal: Vuurwerkvrije de jaarwisseling vieren!

Het lijkt nog ver weg, maar als u vuurwerkvrij 'oud en nieuw' wilt vieren, raden wij u aan om niet meer te lang te wachten met boeken, gezien de populariteit van de afgelopen jaren. Landal heeft alle vuurwerkvrije parken, op een rijtje gezet. Vol=Vol!

Info & Boeken

Hof van Salland: Luxe vuurwerkvrij vakantiepark

Luxe, wellness en ontspanning met de jaarwisseling? Boek dan een villa op het zeer goed gewaardeerde vakantiepark Hof van Salland. Er zijn diverse villa’s boekbaar waaronder lodges voor tweepersonen alsook wellness villa’s met een whirlpool en sauna. Reserveer met oudjaar een fondue-arrangement voor een gezellig avondje fonduen. Bovendien bent u in het parkrestaurant op nieuwjaarsdag welkom voor een nieuwjaarsborrel en een hapjesbuffet. Ook voor uw hond is een vuurwerkvrije jaarwisseling fijn! Dus ook uw hond is welkom bij vakantiepark Hof van Salland.

De Miggelenberg: Vuurwerkvrij vakantiepark op de Veluwe

Landal de Miggelenberg is omringd door bossen en lijkt het net of u van de bewoonde wereld afgezonderd bent. Door deze rustige ligging, is Landal de Miggelenberg niet alleen vuurwerkvrij, het is ook een uitstekende uitvalsbasis om tijdens de feestdagen heerlijk te wandelen. U verblijft in vrijstaande bungalows, die heerlijk ver uit elkaar zijn gelegen. Tevens beschikt Landal de Miggelenberg over een binnenzwembad, tal van sport- en spelvoorzieningen een gezellige brasserie en een luxe parkwinkel.

  • Dus ook met een groep kunt u hier het nieuwjaar inluiden → Boek hier een vrijstaande bungalow
  • Goed om te weten! Er zijn bungalows voor 8, 10, 12 en 18 personen boekbaar.

Résidence Valkenburg: Vuurwerkvrij genieten in Zuid-Limburg

In Zuid-Limburg waant u zich in het buitenland. Glooiende heuvels, uitgestrekte weilanden, holle landweggetjes en dorpjes met traditionele witte vakwerkhuizen. Hier ervaart u volop ruimte en gezelligheid.  Samen wandelen en Valkenburg en Maastricht bezoeken op de laatste dagen van 2022. Perfect! Wilt u 2025 wel vuurwerkvrij inluiden, dan kunnen we een verblijf op Résidence Valkenburg aanraden! Gelegen middenin het Geuldal op een unieke locatie in het zuidelijkste puntje van Nederland. U verblijft in luxe en gelijkvloerse bungalows, die van alle gemakken zijn voorzien. 

Luid 2025 vuurwerkvrij in, aan de Hollandse kust!

Prachtig gelegen op wandelafstand van het strand en in duinen van Texel, ligt Landal Sluftervallei. Vanaf het gezellige vakantiepark wandelt u zo de duinen en het strand op. Ideaal als u graag lange strand- en duinwandelingen maakt. Voor wie durft kan natuurlijk ook een nieuwjaarsduik nemen in de Noordzee! Kortom, als u op zoek bent naar rust tijdens oud en nieuw, dan is Landal Sluftervallei een prima keuze.

  • Is dit wat u zoekt? Reserveer hier een → bungalow op Landal Sluftervallei
  • Goed om te weten! Naast de familie bungalows, zijn er ook ruime groepsvilla’s boekbaar. Dus ook met een gezellige groep bent u welkom.

Luxe vuurwerkvrij genieten in Noord-Brabant

Zoekt u luxe, rust en natuur met oud en nieuw? Dan kunnen we Residence de Leuvert aanraden, gelegen midden in de bossen van het Noord-Brabantse Cromvoirt. Er zijn diverse accommodaties boekbaar, maar als u kiest voor een van de luxe wellness lodges, dan luid u 2025 niet alleen super-de-luxe in ook vuurwerkvrij! Gezellig dineren kan in het knusse eetcafé, maar zelf uw maaltijd koken kan natuurlijk ook! U kunt parkeren bij uw accommodatie en ook uw hond is welkom.

Vuurwerkvrij vakantieparken: Ideaal voor jonge gezinnen en families met honden

Belangstellenden zijn niet alleen mensen die niet van vuurwerk houden, maar ook ouders met kleine kinderen en huisdieren. Gezien de populariteit van de afgelopen jaren, adviseren we dan ook, om niet te lang te wachten, met het boeken voor oud en nieuw. Goed om te melden: al de genoemde parken zijn vuurwerkvrij, maar buiten de parken wordt wel vuurwerk afgestoken. Hier hebben de vakantieparken geen invloed op!

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.