Gaaf! Slapen op het Zeeuwse strand

Geniet optimaal van uw strandhuis met een vakantiehuisje pal op het strand! Geen files of parkeerproblemen. U stapt uw vakantiehuis uit en u staat meteen op het strand!

Dit 4-persoons Beach House, dat behoren tot Roompot Beach Resort, staat op het strand met vanuit uw woonkamer direct uitzicht op de golven en het strand. Het jaarrond kunt u hier genieten! In de zomer heerlijk luieren op uw eigen veranda, terwijl de kinderen spelen in de grootste zandbak die ze zich maar kunnen wensen: het strand. In het najaar en winter kunt u uitwaaien om nadien te genieten van een kop warme chocomel met slagroom. De Beach Houses beschikken over een woonkamer, een open keuken met zithoek, zijn er 2-persoons slaapkamers met elk een eigen badkamer met douche en in de hal is een apart toilet. Ook gratis wifi ontbreekt niet en staat er een bolderkar klaar.

U kunt genieten van:

  • Het jaarrond boekbaar en compleet ingericht
  • Terras is af te sluiten met een traphekje
  • Inclusies een bolderkar
  • Met uitzicht op de Noordzee en het strand
  • U kunt gebruik maken van de voorzieningen van Roompot Beach Resort

Wat kan een strandliefhebber zich nog meer wensen, dan wakker worden van het ruisen van de zee en lekker ontbijten met uitzicht op het strand en de zee. Na het ontbijt wandelt u zo het strand op! Deze strandhuisjes zijn ook ideaal voor gezinnen: geen gesjouw met strandspullen en parkeerproblemen. U bent gewoon meteen op de plaats van bestemming.

BOEK HIER HET 4-PERSOONS STRANDHUIS

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.