Beach House op het strand in Zeeland

Kenmerken: ,

Geniet optimaal van uw strandhuis met een vakantiehuisje pal op het strand! Geen files of parkeerproblemen. U stapt uw vakantiehuis uit en u staat meteen op het strand!

Vakantie vieren op het strand en tevens genieten van de voorzieningen als een binnenzwembad? Dan zijn deze Beach Houses, die behoren tot Roompot Beach Resort, in het Zeeuwse Kamperland perfect! Hier kunt u gebruikmaken van het subtropisch zwembad en de binnen- en buitenspeeltuinen. U kunt eveneens genieten van een hapje en een drankje in een van de parkrestaurants. Andere faciliteiten van dit Roompot park zijn een fietsverhuur, squash- en tennisbanen en een midgetgolfbaan. De omgeving is ook zeer veelzijdig met plaatsjes als Zierikzee en Middelburg. Wandelen, fietsen of watersporten? Het kan allemaal!

Jaarrond overnachten op het strand

Dit 4-persoons Beach House staat op het strand met vanuit uw woonkamer direct uitzicht op de golven en het strand. Het jaarrond kunt u hier genieten! In de zomer heerlijk luieren op uw eigen veranda, terwijl de kinderen spelen in de grootste zandbak die ze zich maar kunnen wensen: het strand. In het najaar en winter kunt u uitwaaien om nadien te genieten van een kop warme chocomel met slagroom. Heerlijk! De Beach Houses beschikken over een woonkamer, een open keuken met zithoek, zijn er 2-persoons slaapkamers met elk een eigen badkamer met douche en in de hal is een apart toilet. Ook gratis wifi ontbreekt niet en staat er een bolderkar voor u klaar.

BOEK DEZE BUNGALOW