Vakantie in een echt Boswachtershuis op Coldenhove

U verblijft midden in het bos. De dieren en de natuur zijn uw buren! Het boswachtershuisje is knus en is het net of de boswachter elk moment terug kan komen.

Niet alleen de ligging is uniek – aan de rand van Landal Coldenhove, ook de authentieke details die behouden zijn gebleven, maken dit boshuisje tot een buitenbeentje in het aanbod. Het boshuisje is compleet ingericht, geschikt voor vier personen en is het huisje zo ingericht dat het net lijkt of de boswachter elk moment terug kan komen. De houten veranda, met tuinmeubilair is de plek om in de vroege morgen te ontbijten en bij het vallen van de avond, is het ook de plek om wilde dieren te spotten. Van konijntjes tot eekhorentjes, u ziet ze allemaal voorbij huppen! De natuur is hier echt heel dichtbij! Verblijft u er met kinderen? Deze hebben alle ruimte om lekker buiten te spelen.

U kunt genieten van:

  • Rust en natuur
  • Een knusse en gezellige inrichting

Deze bijzondere bungalow – wat een echte voormalige boswachterswoning is geweest – ligt aan de rand van Landal Coldenhove. Zoekt u een rustig gelegen bungalow, maar wilt u toch gebruik maken van alle voorzieningen van een vakantiepark, dan is deze boswachterswoning perfect. U kunt zwemmen en is er ook een grote indoorspeeltuin. Wilt u lekker, gezond en puur eten dan is de vernieuwde brasserie ideaal.

BOEK DEZE BUNGALOW

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.