Boswachtershuisje op Coldenhove

Kenmerken: ,

woonkamer van de boswachterswoning op Coldenhove
 
U verblijft midden in het bos. De dieren en de natuur zijn uw buren! Het boswachtershuisje is knus en is het net of de boswachter elk moment terug kan komen.

U vindt dit boswachtershuisje op de Veluwe op Landal Coldenhove. Het unieke boswachtershuisje ligt mooi aan de rand van het park met veel privacy en uitzicht op het bos. Neem plaats op de  veranda met houten tuinmeubilair en snuif de frisse boslucht op. Er is genoeg plaats voor de kids om lekker buiten te spelen. Op het park is een binnenzwembad en een indoorspeeltuin. De bosrijke omgeving biedt prachtige wandel- en fietsmogelijkheden en ook leuke kinderattracties in de buurt ontbreken niet!

Het boswachtershuisje ligt midden in het bos

Het boswachtershuisje is een pareltje. Niet alleen de ligging, ook de inrichting is bijzonder. Het is net of de boswachter elk moment terug kan komen. Er is een zit- en eethoek met televisie, dvd-speler en radio-/cd-speler. Er is een keuken met o.a. een combimagnetron, koffiezetapparaat en afwasmachine. Verder zijn de slaapkamers uitgerust met een wastafel. De badkamer heeft een douche en wastafel en er is een apart toilet.

BOEK DEZE BUNGALOW