De Dieren uit het Bos cottage

Kenmerken: ,

In ‘De Bos cottage’ worden uw kinderen in elke kamer verrast: spotten ze de beer, kunnen ze zicht verstoppen in een vogelnest én door de geheime doorgangen kruipen.

Op slechts 4 uur rijden vanaf Maastricht waant u zich in een compleet ander landschap, een landschap met groene bergen, fraaie vergezichten en uitgestrekte bossen, die ervoor zorgen dat u alle drukte snel vergeet. Tussen dit natuurschoon vindt u Center Parcs Les Trois Forêts! Een vijf birdie vakantiepark wat bol staat van de voorzieningen. Natuurlijk ontbreekt het subtropisch zwembad niet. U vindt hier overigens de langste waterglijbaan van alle Center Parcs parken. Of wat dacht u van het wellnesscentrum van 1600m²? Ook de andere sport- en spelvoorzieningen zijn top en eten kan in de diverse eetgelegenheden in de Park Plaza.

Duik samen het bos in!

Zijn uw kinderen tussen de 3 en 6 en wilt u ze op een bijzondere manier verrassen, dan is ‘De Dieren uit het Bos cottage’ op Les Trois Forêts superleuk! Hier zijn alle dieren net wat groter en komen uw kinderen ze overal tegen! Vliegende dieren in de woonkamer, nachtdieren in de slaapkamer en zwemmende dieren in de badkamer. Bovendien heeft elke kamer een verrassing én ook heel leuk, er zijn ook spannende en geheime doorgangen. Deze bijzondere cottage is boekbaar voor 4 en 6 personen, is de cottage gelijkvloers, zijn de bedden opgemaakt, ligt het handdoek- en keukenpakket klaar en de Wi-Fi is gratis. Uiteraard heeft u gratis toegang tot de Aqua Mundo en tot alle andere gratis activiteiten die plaats vinden.

BOEK DEZE BUNGALOW