Deze bos cottage zit vol verrassingen

In ‘De Bos cottage’ worden uw kinderen in elke kamer verrast: spotten ze de beer, kunnen ze zicht verstoppen in een vogelnest én door de geheime doorgangen kruipen.

Zijn uw kinderen tussen de 3 en 6 en wilt u ze op een bijzondere manier verrassen, dan is ‘De Dieren uit het Bos cottage’ op Les Trois Forêts, Erperheide en Bispinger Heide superleuk! Hier zijn alle dieren net wat groter en komen uw kinderen ze overal tegen! Vliegende dieren in de woonkamer, nachtdieren in de slaapkamer en zwemmende dieren in de badkamer. Bovendien heeft elke kamer een verrassing én ook heel leuk, er zijn ook spannende en geheime doorgangen. Deze bijzondere cottage is boekbaar voor 4 en 6 personen, is de cottage gelijkvloers, zijn de bedden opgemaakt, ligt het handdoek- en keukenpakket klaar en de Wi-Fi is gratis.

U kunt genieten van:

  • Privé-terras met barbecue
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Smaakvolle ingerichte en gethematiseerde woonkamer

‘De Dieren uit het Bos cottage’ kunt u boeken op Les Trois Forêts, Erperheide en Bispinger Heide. Alle drie bruisende vakantieparken met een subtropisch zwemparadijs en tal van andere sport- en spelvoorzieningen en diverse eetgelegenheden.

BOEK HIER DE 4-PERSOONS BUNGALOW OP ERPERHEIDE

BOEK HIER DE 6-PERSOONS BUNGALOW OP BISPINGER HEIDE

BOEK HIER DE 4-PERSOONS BUNGALOW OP LES TROIS FORETS

BOEK HIER DE 6-PERSOONS BUNGALOW OP LES TROIS FORETS

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.