Houten villa met veranda voor een puur vakantiegevoel

De veranda van uw houten buitenhuis is de ideale plek om te relaxen, te genieten van een goed boek of om samen te klinken op een heerlijke vakantie!

Bent u op zoek naar een vakantiebestemming, die u de garantie biedt van een puur vakantiegevoel? Dan is een houten Buitenhuis met veranda op Vakantiepark Aquadelta uw perfecte match! Er zijn houten buitenhuizen met een veranda voor gezelschappen van 6, 8 en 12 personen. De landelijke sfeer van deze accommodaties zorgt dat u hier snel tot rust komt. Bovendien geniet u tegelijkertijd van moderne gemakken, zoals een woonkamer met smart-tv, een compleet uitgeruste keuken met vaatwasser en magnetron, uitstekend sanitair, kindervoorzieningen en een veranda met tuinmeubilair. De Buitenhuis sauna comfort villa beschikt bovendien ook over een sauna!

U kunt hier genieten van:

  • Sfeervol houten buitenhuis met veranda
  • Moderne en compleet uitgeruste keuken
  • Diverse praktische kindervoorzieningen
  • Ruim vakantiepark met binnenzwembad
  • Mooie ligging nabij het Grevelingenmeer

BOEK HIER EEN VAN DE BUITENHUIZEN

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.