Luxe waterwoning aan het Sneekermeer

Op zoek naar een watersportbestemming met een wow-factor? Dan zullen de luxe waterwoningen aan het Sneekermeer al uw verwachtingen overtreffen! Wow!

RCN De Potten is ‘the place to be’ voor liefhebbers van watersport en varen. Een luxe waterwoning voor 6 of 8 personen is precies de accommodatie die u zoekt. Vanuit uw vakantiehuis loopt u zo uw steiger op en stapt in uw boot. De (vaar)weg is vrij om direct het Sneekermeer en de Friese meren te verkennen. Heerlijk! Uw waterwoning beschikt over een moderne inrichting. Vanuit de woonkamer kijkt u uit over het water. De keuken is compleet uitgerust en beschikt o.a. over een vaatwasser en magnetron. Ook de badkamers en slaapkamers zijn uitstekend. Een onbezorgd verblijf is hier gegarandeerd. Geniet aan het einde van de dag na op het terras in uw tuin!

U kunt hier genieten van:

  • Compleet en luxe uitgevoerde waterwoningen
  • Een eigen aanlegsteiger in de tuin
  • Directe vaarverbinding met de Friese Meren
  • Haven met (zeil)bootverhuur op het park
  • Ligging naast de waterskibaan van Sneek

RCN De Potten wordt aan alle kanten omgeven door water en natuur. Hier vergeet u meteen alle dagelijkse stress. Verken al varend de Friese Meren, ga suppen, kanoën of waterfietsen of leer zeilen van een professionele instructeur. Er zijn eveneens speeltuinen, een piratenschip, kinderanimatie, een tennisbaan en een minigolfbaan. Simpelweg genieten op het terras van de Brasserie aan het water kan natuurlijk ook!

BOEK DEZE 6-PERS. LUXE WATERWONING

BOEK DEZE 8-PERS. LUXE WATERWONING

BOEK DEZE 8-PERS. LUXE WATERWONING MET SAUNA

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.