Waterpark Sneekermeer

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

Als u een waterliefhebber bent is Waterpark Sneekermeer het vakantieadres voor u! Alle vrijstaande vakantiebungalows liggen aan het water, hebben een eigen aanlegsteiger en een directe vaarverbinding met het Sneekermeer.

waterpark-sneekermeer-5
waterpark-sneekermeer-kinderen
waterpark-sneekermeer-2
waterpark-sneekermeer-3
waterpark-sneekermeer-4
waterpark-sneekermeer-2-a
waterpark-sneekermeer-1
samengevat door bungalowparkoverzicht

Samengevat door Bungalowparkoverzicht.nl

Landal Waterpark Sneekermeer heeft veel gasten aangenaam verrast met haar geweldige waterwoningen. Wie van water en watersport houdt, voelt zich hier helemaal thuis. Het park ligt direct aan het Sneekermeer. De huisjes zijn mooi ingericht. U kunt bovendien gewoon uw boot voor de deur aan de steiger leggen. Er zijn verder geen voorzieningen, dus het is voor de echte watersporters of voor wie de omgeving wil verkennen.

Wat eruit springt
 • Kleinschalig park
 • Rust en watersport
 • Aan het Sneekermeer
 • Nieuwe luxe huisjes
 • Waterrijk park
 • Vlakbij Terherne

Waterpark Sneekermeer

Landal Waterpark Sneekermeer ligt in Terherne, een knus dorpje dat gelegen is aan het Sneekermeer. Het Sneekermeer is een schitterend watergebied dat zeer geliefd is bij watersportliefhebbers. Maar naast de watersport mogelijkheden heeft ook de omgeving veel te bieden. Bezoek het Kameleondorp in Terherne of spring op de fiets en geniet van de weidse uitzichten en bezoek de dorpjes als Balk, Heeg en Langweer. Natuurlijk bezoekt u ook Sneek met gezellige terrasjes en winkels.

Wat is er te doen op Landal Waterpark Sneekermeer?

Als u een waterliefhebber bent is Landal Waterpark Sneekermeer het park voor u! Alle vrijstaande vakantiebungalows liggen aan het water, hebben een eigen aanlegsteiger en een directe vaarverbinding met het Sneekermeer. Perfect dus om met een boot de waterrijke omgeving van Friesland te verkennen. Bovendien ligt uw bungalow aan het water en kunt u na een actief dagje op het water nagenieten op uw eigen terras. Heerlijk!

Maar ook voor kinderen is er vertier. Zo kunnen ze zandkastelen bouwen op het recreatiestrand, ravotten in de speeltuin en de uitdaging aan gaan in een kano. Superleuk is ook een bezoekje aan het Kameleondorp en stap hier in de voetsporen van Hielke en Sietse. Vist u graag? Haal bij de receptie een visvergunning en u kunt onbezorgd vissen vanaf uw eigen terras.

Waterpark Sneekermeer heeft geen parkrestaurant, maar dat is geen probleem, in de omgeving zijn meer dan voldoende eetgelegenheden. Bovendien kunt u er ook voor kiezen om zelf uw maaltijd te koken of maak gebruik van de diverse arrangementen, waaronder een ontbijt- en picknick arrangement. Waterpark Sneekermeer is zeer geschikt voor watersportliefhebbers.

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

 • Niet aanwezig

Horeca

 • Niet aanwezig

Overige

 • Receptie

Sport/Spel

 • Sneekermeer: zwemmen, zeilen, surfen, kanoën, roeien en varen met een motorboot
 • Haven, bootverhuur, trailerhelling (nabij het park)
 • Recreatiestrand
 • Fietsverhuur
 • Vismogelijkheden (direct bij de woning, visvergunning vereist)

Bungalowparken nabij Waterpark Sneekermeer

Havenresort Terherne

Havenresort Terherne is perfect voor watersporters door de ligging: tussen het Sneekermeer en de Terhernster poelen. U bent welkom met u eigen boot of huur een boot.

Lees meer
Waterpark Terherne

Waterpark Terherne is gelegen in Terherne. De luxe vrijstaande villa’s hebben een aanlegsteiger. Heeft u een passie voor watersport, dan is dit een uitstekende keuze.

Lees meer
Waterpark Oan’e Poel

De Terhernster Poelen voor de deur en een luxe bungalow met aanlegsteiger en een eigen boot, waarmee u zo de Friese wateren op vaart. Ideaal voor waterliefhebbers!

Lees meer
Waterpark Terkaple

Waterpark Terkaple is hèt perfecte vakantieadres voor waterliefhebbers! Thuiskomen doet u in de luxe waterwoningen met een eigen aanlegsteiger.

Lees meer
RCN de Potten

Watersportliefhebbers zijn hier aan het juiste adres! U verblijft namelijk direct aan het Sneekermeer in een bungalow met aanlegsteiger.

Lees meer

Geen beoordelingen gevonden voor Waterpark Sneekermeer

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.

Tip! Altijd flexibel boeken bij Landal GreenParks

Bij Landal proberen ze het u zo makkelijk en flexibel mogelijk te maken. Zeker in deze tijd! Daarom biedt Landal u de mogelijkheid om, gratis annuleren binnen 14 dagen, gratis omboeken, later betalen en betalen in termijnen.

Info & boeken