Waterpark Sneekermeer

Als u een waterliefhebber bent is Waterpark Sneekermeer het vakantieadres voor u! Alle vrijstaande vakantiebungalows liggen aan het water, hebben een eigen aanlegsteiger en een directe vaarverbinding met het Sneekermeer.

 • Geniet van een zalige vaarvakantie aan de Friese meren
 • Wandelen, fietsen en picknicken rond het Sneekermeer
 • Gooi uw hengel uit vanaf uw eigen aanlegsteiger

Boek Waterpark Sneekermeer direct bij Landal Greenparks:

Waterpark Sneekermeer

Landal Waterpark Sneekermeer ligt in Terherne, een knus dorpje dat gelegen is aan het Sneekermeer. Het Sneekermeer is een schitterend watergebied dat zeer geliefd is bij watersportliefhebbers. Maar naast de watersport mogelijkheden heeft ook de omgeving veel te bieden. Bezoek het Kameleondorp in Terherne of spring op de fiets en geniet van de weidse uitzichten en bezoek de dorpjes als Balk, Heeg en Langweer. Natuurlijk bezoekt u ook Sneek met gezellige terrasjes en winkels.

Wat is er te doen op Landal Waterpark Sneekermeer?

Als u een waterliefhebber bent is Landal Waterpark Sneekermeer het Landal park voor u! Alle vrijstaande vakantiebungalows liggen aan het water, hebben een eigen aanlegsteiger en een directe vaarverbinding met het Sneekermeer. Perfect dus om met een boot de waterrijke omgeving van Friesland te verkennen. Bovendien ligt uw bungalow aan het water en kunt u na een actief dagje op het water nagenieten op uw eigen terras. Heerlijk!

Maar ook voor kinderen is er vertier. Zo kunnen ze zandkastelen bouwen op het recreatiestrand, ravotten in de speeltuin en de uitdaging aan gaan in een kano. Superleuk is ook een bezoekje aan het Kameleondorp en stap hier in de voetsporen van Hielke en Sietse. Vist u graag? Haal bij de receptie een visvergunning en u kunt onbezorgd vissen vanaf uw eigen terras.

Waterpark Sneekermeer heeft geen parkrestaurant, maar dat is geen probleem, in de omgeving zijn meer dan voldoende eetgelegenheden. Bovendien kunt u er ook voor kiezen om zelf uw maaltijd te koken of maak gebruik van de diverse arrangementen, waaronder een ontbijt- en picknick arrangement. Waterpark Sneekermeer is zeer geschikt voor watersportliefhebbers.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Niet aanwezig

Horeca

 • Niet aanwezig

Overige

 • Receptie

Sport/Spel

 • Sneekermeer: zwemmen, zeilen, surfen, kanoën, roeien en varen met een motorboot
 • Haven, bootverhuur, trailerhelling (nabij het park)
 • Recreatiestrand
 • Fietsverhuur
 • Vismogelijkheden (direct bij de woning, visvergunning vereist)

Plattegrond Waterpark Sneekermeer

Bekijk hier de plattegrond van de Waterpark Sneekermeer (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Waterpark Sneekermeer

Aanbiedingen

Vier uw zomervakantie bij Landal

Beleef de zomer van 2024 op één van de Landal vakantieparken. Of u nu in Nederland wil blijven, wilt luieren aan het water of de…

Naar aanbieding

Fijne last minutes van Landal

In het bos, aan het water of aan het strand? Bij Landal heeft u een uitgebreide keuze aan last minute bestemmingen in de natuur. Er…

Naar aanbieding

Vier het Pinksterweekend bij Landal

Tijdens Pinksteren wilt u natuurlijk samen zijn met het hele gezin. Boek nu een verblijf op één van de Landal parken en geniet van een…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.