Té gekke kindercottage op Port Zélande‎

Kenmerken: ,

Deze unieke kindercottage biedt ongekend speelplezier. Met een privé speelhut, een glijbaan in de tuin en een speelkamer. U kinderen beleven hier een geweldige vakantie.

Zijn u en uw kinderen dol op water? Dan is Port Zélande wat u zoekt! Want vanuit uw cottage wandelt u zo naar het Grevelingenmeer en ook het Noordzeestrand ligt om de hoek! Zwemmen in zee, vliegeren en schelpen zoeken, maar ook suppen, surfen, duiken of strandzeilen, het is hier allemaal mogelijk! Natuurlijk heeft dit Center Parcs park ook een subtropisch zwembad, met een waterglijbaan, een wildwaterbaan, een bubbelbad en een Water Playhouse. Daarnaast worden er ook veel kinder- en sportactiviteiten georganiseerd en zijn er tal van eetgelegenheden in de Park Plaza.

Wat een té gekke kindercottage!

Zoekt u een bijzonder verblijf of wilt u uw kinderen verrassen? Dan is deze new generation kindercottage op Port Zélande wat u zoekt! Bij aankomst trekt de privé-speelhut met glijbaan in de tuin alle aandacht. Maar wacht maar eens tot u binnen bent. Daar ontdekken de kinderen meteen de speciale speelkamer. Bovendien zijn door de hele cottage speelelementen te vinden, die het verblijf voor kinderen nog leuker maken. Natuurlijk is deze new generation kindercottage voorzien van een complete keuken en een knusse woonkamer met open haard. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en is de wifi gratis. Het terras is omheind, staan er terrasmeubels en ligt het keukenpakket klaar.

BOEK DEZE BUNGALOW