Té gekke kindercottage op Port Zélande‎

Deze unieke kindercottage op Port Zélande biedt ongekend speelplezier. Met een privé speelhut, een glijbaan in de tuin en een speelkamer.

Zoekt u een bijzonder verblijf of wilt u uw kinderen verrassen? Dan is deze new generation kindercottage op Port Zélande wat u zoekt! Bij aankomst trekt de privé-speelhut met glijbaan in de tuin alle aandacht. Maar wacht maar eens tot u binnen bent. Daar ontdekken de kinderen meteen de speciale speelkamer. Bovendien zijn door de hele cottage speelelementen te vinden, die het verblijf voor kinderen nog leuker maken. Natuurlijk is deze new generation kindercottage voorzien van een complete keuken en een knusse woonkamer met open haard. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en is de wifi gratis. Het terras is omheind, staan er terrasmeubels en ligt het keukenpakket klaar.

U kunt genieten van:

  • Speciale cottage voor kinderen met speelkamer en speelgoed
  • Omheind privé-terras met speelhuis en glijbaan
  • Opgemaakte bedden bij aankomst
  • Standaard Wi-Fi

Zijn u en uw kinderen dol op water? Dan is Port Zélande wat u zoekt! Want vanuit uw cottage wandelt u zo naar het Grevelingenmeer. Zwemmen, vliegeren, suppen of met een bootje varen, het is hier allemaal mogelijk! Natuurlijk heeft dit Center Parcs park ook een gaaf subtropisch zwembad en worden er veel kinder- en sportactiviteiten georganiseerd en zijn er tal van eetgelegenheden in de Park Plaza.

BOEK DEZE KINDERCOTTAGE

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.