Tip: rietgedekte boerderij in Drenthe

Het Drentse landschap heeft meteen een magische uitwerking op uw gemoed; laat alle stress varen en geniet van uw verblijf in een charmante rietgedekte boerderij!

Laat de boel de boel en reis af naar een 6, 8- of 10-persoons rietgedekte boerderij of hoevewoning op Landal Het Land van Bartje in Drenthe. U heeft verschillende opties, waaronder een comfortabele boerderij in het groen, voorzien van alle moderne gemakken en een tuin met terras. Er bestaan ook luxe varianten met een sauna, zonnebank en/of sunshower. Ook aan mensen met een lichamelijke beperking is gedacht; er zijn extra toegankelijke boerderijen en hoevewoningen. Gezinnen met kinderen boeken een kinderhoevewoning of -boerderij met kindervoorzieningen, veiligheidsvoorzieningen en speelgoed. Ze liggen bovendien direct naast een speeltuin! Gaat u met een groot gezelschap boek dan een van de heerlijk ruime 10-persoons rietgedekte boerderijen.

U kunt hier genieten van:

  • Rietgedekte boerderijen met wellness
  • Vakantiepark met ponyranch en zwembaden
  • Voorzieningen voor mensen met een beperking
  • Ligging nabij de hunebedden in Borger
  • De prachtige bossen van de Hondsrug

Naar welke rietgedekte boerderij of hoevewoning gaat uw voorkeur uit?

BEKIJK HIER ALLE RIETGEDEKTE BOERDERIJ OF HOEVEWONINGEN

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.