Kindercottages bij Center Parcs

Wist u dat u naast de ‘gewone’ kindercottages ook een aantal bijzondere kindercottages kunt reserveren bij Center Parcs? Deze bijzondere accommodaties zijn lekker anders en hierdoor zeer geschikt om bijzondere momenten te vieren. Een bijzondere verjaardag van de kinderen, een mijlpaal of natuurlijk zomaar. Maar over welke bijzondere cottages beschikt Center Parcs en op welke vakantieparken zijn ze boekbaar? Vandaar ons overzicht met de meest bijzondere cottages van Center Parcs.

Om het u makkelijk te maken, hebben we alle bijzondere cottages van Center Parcs op een rij gezet. Maar ook de ‘gewone’ kindercottages, zijn we niet vergeten.

De ‘gewone’ kindercottages bij Center Parcs

Op vakantie zonder gesjouw met kinderbenodigdheden? Reserveer dan een van de kleurrijke kindercottages bij Center Parcs. Het speelgoed en het kleurrijk kindermeubilair zorgen voor een grote glimlach op de kindergezichtjes. Daarnaast is de kindercottage niet alleen afgestemd op kinderen, ook u wordt verwend; zo ligt er een keukenpakket klaar en zijn de bedden bij aankomst opgemaakt. Daarnaast beschikt u over al het mogelijke comfort, zoals een keuken met vaatwasmachine en magnetron, de nodige babyspullen en een gemeubileerd terras. Ook aan de veiligheid is gedacht. Perfect dus! Center Parcs parken die ‘gewone’ kinderbungalows verhuren kunt u zoeken met ons ‘zoekfilter‘ – Tip

Interesse? Reserveer een ‘gewone’ kindercottage en geniet van een ontspannen vakantie, samen met uw kinderen. Aanrader!

Reserveer een ‘gewone’ kindercottage en geniet van een ontspannen, samen met uw kinderen.

Deze pony cottage is supergaaf voor kinderen

pony-cottagesZijn uw kinderen dol op pony’s, trakteer ze dan op een echte pony vakantie. Want ze krijgen tijdens het verblijf bij Center Parcs de beschikking over een eigen pony, die ze mogen poetsen en knuffelen. Bovendien ligt de pony cottage direct bij de rijbaan, zodat u en uw kinderen een goed zicht hebben op de pony’s. Natuurlijk mogen kinderen rijden in de rijbak en een ritje maken over het parkterrein. Na een middagje ponyrijden, kunt u samen een frisse duik nemen in het tropisch zwembad of een familieworkshops volgen. Perfect! Kortom, zijn uw kinderen tussen de 4 en 12 jaar en dol op pony’s, dan is dit een superleuke vakantieadresje.

Interesse? Reserveer hier de pony cottage en geniet samen met uw kinderen van een fijn verblijf.

Kijk vanaf het terras van uw cottage hoe uw kids hun eigen pony verzorgen, om daarna samen een duik te nemen in het tropisch zwemparadijs Aqua Mundo.

Woonboot; in alle rust dobberen op het water

Zoekt u een bijzondere accommodatie waar u zich eventjes helemaal terug kunt trekken? Kiest dan voor een woonboot op een van de drie Center Parcs parken. Naast de ruimte van het water en het privédek met tuinmeubels, beschikken de woonboten over alle hedendaagse gemakken en zijn deze sfeervol ingericht in de maritieme stijl. Voor veel kinderen is dit een supergave manier van vakantievieren. Natuurlijk heeft u als gast gratis toegang tot het tropisch zwembad en het Market Dome met een avondvullend entertainmentprogramma. Let op; natuurlijk is het wel opletten dat uw kinderen niet in het water vallen. Ons advies is dan ook, reserveer deze cottage alleen als uw kinderen in het bezit zijn van een zwemdiploma.

Interesse? Reserveer hier een van de woonboten op; De Kempervennen,  Bispinger Heide en De Eemhof.

Neem plaats op uw eigen dek en geniet van het uitzicht vanaf uw vakantiewoonboot. De woonboot is compleet uitgerust en vormgegeven in nautische stijl.

Boomhut; spannend en avontuurlijk

boomhut-center-parcs-bZijn u en uw kinderen avontuurlijk ingesteld en heeft u geen hoogtevrees; overnacht dan in een boomhut. U slaapt dan hoog tussen de toppen van de bomen en wordt u in de vroege ochtend gewekt door tsjilpende vogels. Heerlijk! Nu denkt u misschien bij het horen van een ‘boomhut’ aan kamperen en geen hedendaagse luxe! Maar geen zorgen, de boomhutten van Center Parcs zijn compleet ingericht en beschikken over een badkamer, een open haard en een terras met tuinmeubilair. Natuurlijk heeft u als gast gratis toegang tot het subtropisch zwembad en het Market Dome, met een avondvullend entertainmentprogramma.

Interesse? Reserveer een 6-persoons boomhut op; Center Parcs Les Bois aux Daims of Bispinger Heide in Duitsland.

Hoog in de bomen liggen deze luxe boomhutten. In de vroege morgen wakker worden met tsjilpende vogels en in de avond samen naar de sterren staren. Heerlijk!

Super-de-luxe kindercottage, voor ongekend speelplezier

Heeft u jonge kinderen en wilt uzelf genieten van een fijn verblijf, wat dacht u van deze unieke kindercottage? In deze kindercottage worden kinderdromen werkelijkheid; hier staat werkelijk alles in het teken van spelen. Door de hele cottage zijn speelelementen te vinden, is er een speelkamer bomvol met speelgoed en de glijbaan met privé-speeltuintje, maakt het speelplezier compleet. Bij aankomst zijn de bedden op gemaakt en is er een omheind terras met tuinmeubilair. Op deze wijze kunt u samen met uw kinderen genieten, van een ontspannen vakantie. Bij zoveel speelplezier moet u ook niet vergeten, om een duik te nemen in het subtropisch zwembad. Perfect!

Interesse? Reserveer hier een luxe kindercottage op; de Eemhof en het Meerdal.

Deze unieke kindercottage biedt ongekend speelplezier. Met een privé speeltuin, een glijbaan in de tuin en een speelkamer. U kinderen beleven hier een geweldige vakantie.

Meer kindercottages bij Center Parcs

Naast de bovengenoemde kindercottages bij Center Parcs, heeft Center Parcs natuurlijk nog meer cottages, die leuk zijn voor kinderen. Deze cottages bij Center Parcs kunt u vinden met ons ‘zoekfilter‘. Op deze wijze kunt u ook aangeven welke parkfaciliteiten u wenst.