Kindercottages bij Center Parcs

Wist u dat u naast de (gewone) kindercottages ook een aantal bijzondere kindercottages kunt reserveren bij Center Parcs? Deze bijzondere accommodaties zijn lekker anders en hierdoor zeer geschikt om bijzondere momenten te vieren. Een bijzondere verjaardag van de kinderen, een mijlpaal of natuurlijk zomaar. Maar over welke bijzondere cottages beschikt Center Parcs en op welke vakantieparken zijn ze boekbaar? Vandaar ons overzicht met de meest bijzondere cottages van Center Parcs.

Om het u makkelijk te maken, hebben we alle bijzondere cottages van Center Parcs op een rij gezet. Maar ook de (gewone) kindercottages, zijn we niet vergeten.

Kindercottages bij Center Parcs

Op vakantie zonder gesjouw met kinderbenodigdheden? Reserveer dan een van de kleurrijke kindercottages bij Center Parcs. De vrolijke inrichting en het kleurrijk kindermeubilair zorgen voor een grote glimlach op de kindergezichtjes. Ook het kinderspeelgoed ligt klaar en zijn er baby verzorgingsfaciliteiten voorhanden. Daarnaast beschikt u over al het mogelijke comfort, zoals een keuken met vaatwasmachine en magnetron en een gemeubileerd terras. Ook aan de veiligheid is gedacht. Perfect dus voor jonge gezinnen!

Deze pony cottage is supergaaf voor kinderen

Heeft u kinderen die dol zijn op paarden, dan hebben we een leuke tip. Op twee Center Parsc parken is het mogelijk om een pony cottage te reserveren. U viert dan vakantie in een cottage, die langs de rijbak en de paardenstallen is gelegen. Dit is het perfecte vakantieadres voor kinderen, die helemaal weg zijn van paarden. Natuurlijk mogen ze ook rijden, de pony’s poetsen, knuffelen en in vlechten. Naast de pony pret, zijn er uiteraard nog talloze andere voorzieningen waar u gratis gebruik van kunt maken. De Activiteiten met de pony zijn mogelijk voor kinderen tot 12 jaar.

Gaaf! In alle rust dobberen op het water

Zoekt u een bijzondere accommodatie waar u zich eventjes helemaal terug kunt trekken? Kiest dan voor een woonboot! Naast de ruimte van het water en het privé-dek met tuinmeubels, beschikken de woonboten over alle hedendaagse gemakken en zijn deze sfeervol ingericht in de maritieme stijl. Voor veel kinderen is dit een supergave manier van vakantievieren. Natuurlijk heeft u gratis toegang tot het tropisch zwembad en het Market Dome. U verblijft op het water, ons advies is dan ook, reserveer deze cottage alleen als uw kinderen in het bezit zijn van een zwemdiploma.

Vakantie in een boomhut is spannend en avontuurlijk

Zijn u en uw kinderen avontuurlijk ingesteld en heeft u geen hoogtevrees: overnacht dan in een boomhut! U slaapt dan hoog tussen de toppen van de bomen en wordt u in de vroege ochtend gewekt door tsjilpende vogels. Nu denkt u misschien bij het horen van een ‘boomhut’ aan kamperen en geen hedendaagse luxe! Maar geen zorgen, de boomhutten van Center Parcs zijn compleet ingericht en beschikken over een badkamer, een open haard en een terras met tuinmeubilair. Natuurlijk heeft u gratis toegang tot het subtropisch zwembad en het Market Dome.

Vier unieke en supergave gethematiseerde cottages

Wow…wat zijn deze vier gethematiseerde cottages supergaaf! Want in deze vier cottages komt de droomwereld van uw kinderen tot leven! Zo beleeft u samen een vakantie vol avontuur in de ‘Avontuur cottage’ of wat dacht u van de ‘Koninkrijk der sprookjes cottage’ of ‘De Dieren uit het Bos cottage’? Alle vier de cottages zijn uniek vormgegeven en zijn er geheime doorgangen. Ook vertelt elke kamer een verhaal en wordt hierdoor de fantasie van uw kinderen geprikkeld. 

Deze nieuwe generatie kindercottage is gaaf!

Heeft u jonge kinderen en wilt uzelf genieten van een fijn verblijf, wat dacht u van deze nieuwe generatie kindercottage? In deze kindercottage worden kinderdromen werkelijkheid: hier staat werkelijk alles in het teken van spelen. Door de hele cottage zijn speelelementen te vinden, is er een speelkamer bomvol met speelgoed en de glijbaan met privé-speeltuintje, maakt het speelplezier compleet. Bij aankomst zijn de bedden op gemaakt en is er een omheind terras met tuinmeubilair. Bij zoveel speelplezier moet u niet vergeten, om een duik te nemen in het subtropisch zwembad.

RCN last minutes

Meer kindercottages bij Center Parcs

Naast de bovengenoemde kindercottages bij Center Parcs, heeft Center Parcs natuurlijk nog meer cottages, die leuk zijn voor kinderen. Deze cottages bij Center Parcs kunt u vinden met ons ‘zoekfilter‘. Op deze wijze kunt u ook aangeven welke parkfaciliteiten u wenst.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.