Kindercottages bij Center Parcs

Wist u dat u naast de (gewone) kindercottages ook een aantal bijzondere kindercottages kunt reserveren bij Center Parcs? Deze bijzondere accommodaties zijn lekker anders en hierdoor zeer geschikt om bijzondere momenten te vieren. Een bijzondere verjaardag van de kinderen, een mijlpaal of natuurlijk zomaar. Maar over welke bijzondere cottages beschikt Center Parcs en op welke vakantieparken zijn ze boekbaar? Vandaar ons overzicht met de meest bijzondere cottages van Center Parcs.

Om het u makkelijk te maken, hebben we alle bijzondere cottages van Center Parcs op een rij gezet. Maar ook de (gewone) kindercottages, zijn we niet vergeten.

Kindercottages bij Center Parcs

Op vakantie zonder gesjouw met kinderbenodigdheden? Reserveer dan een van de kleurrijke kindercottages bij Center Parcs. De vrolijke inrichting en het kleurrijk kindermeubilair zorgen voor een grote glimlach op de kindergezichtjes. Ook het kinderspeelgoed ligt klaar en zijn er babyverzorgingsfaciliteiten voorhanden. Daarnaast beschikt u over al het mogelijke comfort, zoals een keuken met vaatwasmachine en magnetron en een gemeubileerd terras. Ook aan de veiligheid is gedacht. Perfect dus voor jonge gezinnen!

Reserveer een kindercottage en geniet van een ontspannen vakantie, samen met uw kinderen.
Kijk vanaf het terras van uw cottage hoe uw kinderen hun eigen pony verzorgen, om daarna samen een duik te nemen in het tropisch zwemparadijs.

In alle rust dobberen op het water. Te gek!

Zoekt u een bijzondere accommodatie waar u zich eventjes helemaal terug kunt trekken? Kiest dan voor een woonboot! Naast de ruimte van het water en het privé-dek met tuinmeubels, beschikken de woonboten over alle hedendaagse gemakken en zijn deze sfeervol ingericht in de maritieme stijl. Voor veel kinderen is dit een supergave manier van vakantievieren. Natuurlijk heeft u gratis toegang tot het tropisch zwembad en het Market Dome. U verblijft op het water, ons advies is dan ook, reserveer deze cottage alleen als uw kinderen in het bezit zijn van een zwemdiploma.

Neem plaats op uw eigen dek en geniet van het uitzicht vanaf uw vakantiewoonboot. De woonboot is compleet uitgerust en vormgegeven in nautische stijl.
Hoog in de bomen liggen deze luxe boomhutten. In de vroege morgen wakker worden met tsjilpende vogels en in de avond samen naar de sterren staren.

Drie unieke en supergave gethematiseerde cottages

Wow…wat zijn deze drie gethematiseerde cottages super top! Want in deze drie cottages komt de droomwereld van uw kinderen tot leven! Zo beleeft u samen een avonturenvakantie in de ‘Avontuur cottage’ of wat dacht u van de ‘Koninkrijk der sprookjes cottage’ of ‘De Dieren uit het Bos cottage’? Alle drie de cottages zijn uniek vormgegeven en herbergt elke cottage geheime doorgangen en vertelt elke kamer een verhaal. Deze unike cottages vindt u op Center Parcs Les Trois Forêts! Een bruisend vakantiepark in de Vogezen.

Wow…wat zijn deze drie gethematiseerde cottages super top! Want in deze drie cottages komt de droomwereld van uw kinderen tot leven!
Deze nieuwe generatie kindercottage biedt ongekend speelplezier! Met een privé-speeltuin, een glijbaan in de tuin en een speelkamer. U kinderen beleven hier een top vakantie.
RCN last minutes

Meer kindercottages bij Center Parcs

Naast de bovengenoemde kindercottages bij Center Parcs, heeft Center Parcs natuurlijk nog meer cottages, die leuk zijn voor kinderen. Deze cottages bij Center Parcs kunt u vinden met ons ‘zoekfilter‘. Op deze wijze kunt u ook aangeven welke parkfaciliteiten u wenst.