Mindervaliden cottages bij Center Parcs

U wilt graag naar Center Parcs, maar u of een familielid heeft aanpassingen nodig in de cottage. Geen probleem, want Center Parcs verhuurt op een aantal vakantieparken in Nederland, België en Duitsland, ook mindervaliden cottages. Deze cottages zijn met name aangepast, aan de wensen van rolstoelgebruikers en beschikken over brede deuren, heeft de badkamer een douchestoel en is de keuken in hoogte verstelbaar. Goed om te weten: De inrichting van de mindervaliden cottage verschilt per Center Parcs park.

Niet alleen de centrale faciliteiten zijn aangepast voor mindervaliden, ook zijn er op 7 Center Parcs parken rolstoelvriendelijke en aangepaste cottages boekbaar.

Aangepaste cottages in Duitsland

Bij Center Parcs in Duitsland, kunnen rolstoelgebruikers terecht op maar liefst vier vakantieparken: Bostalsee, Hochsauerland, Bispinger Heide en op Park Algau. Deze cottages voldoen aan de eisen voor rolstoelgebruikers. Zo zijn de deuren extra breed en zijn de keukens, badkamers en slaapkamers aangepast. De inrichting en aanpassingen verschillen wel per vakantiepark en per cottage. Bekijk de vier cottages dus goed en reserveer de cottage, die aan uw wensen voldoet.

Niet alleen de centrale faciliteiten zijn aangepast voor mindervaliden, ook zijn er rolstoelvriendelijke en aangepaste cottages boekbaar bij Center Parcs.

Mindervaliden cottage op de Eemhof

Dol op water, dan is de Eemhof perfect! De Eemhof is namelijk gelegen aan het Eemmeer, hierdoor zijn er talloze watersportmogelijkheden. Daarnaast is er ook een tropisch zwembad met een golfslagbad en een aantal waterglijbanen. U verblijft in een mindervaliden cottage voor 4 personen, die beschikt over de volgende aanpassingen: deuren zijn 90 cm, één van de twee slaapkamers heeft 2 verhoogde boxsprings, is de keuken in hoogte verstelbaar en is er een aangepaste badkamer en toilet.