Mindervaliden cottages bij Center Parcs

U wilt graag naar Center Parcs, maar u of een familielid heeft aanpassingen nodig in de cottage. Geen probleem, want Center Parcs verhuurt op een aantal vakantieparken ook cottages die zijn aangepast, aan de wensen van rolstoelgebruikers. Dus brede deuren, aangepaste badkamer en keuken. Ook de parkvoorzieningen zijn rolstoelvriendelijk waar dit maar kan. Denk hierbij aan brede paden in het park, in de restaurants en in het Market Dome heeft u alle ruimte en ook de Aqua Mundo is toegankelijk voor mindervaliden.

Mindervaliden cottage op Park Zandvoort

Zoekt u een vakantieadres pal aan het strand, waar u ook een mindervaliden cottage kunt reserveren, dan kunnen we Center Parcs park Zandvoort aanraden. Het strand ligt pal voor de voordeur: uitwaaien en genieten van de (warme) zon. Uiteraard ontbreken de voorzieningen, zoals u van Center Parcs gewend bent ook niet. De cottage is boekbaar voor 6 personen, heeft 3 slaapkamers, waarvan een gelijkvloers, beschikt de keuken over een in hoogte verstelbaar werkblad, een aangepaste badkamer en toilet en verbrede deuren.

Aangepaste cottages in Duitsland

Bij Center Parcs in Duitsland, kunnen rolstoelgebruikers terecht op maar liefst vier vakantieparken: Bostalsee, Hochsauerland, Bispinger Heide en op Park Algau. Deze cottages voldoen aan de eisen voor rolstoelgebruikers. Zo zijn de deuren extra breed en zijn de keukens, badkamers en slaapkamers aangepast. De inrichting en aanpassingen verschillen wel per vakantiepark en per cottage. Bekijk de vier cottages dus goed en reserveer de cottage, die aan uw wensen voldoet.

Rolstoelvriendelijke cottage in België

Erperheide ligt in de Belgische Kempen, vlak over de grens bij Eindhoven. Ook hier ontbreken de parkvoorzieningen, zoals u van Center Parcs gewend bent niet: een tropisch zwembad, veel sport- en speelvoorzieningen en cottages die gelegen zijn in het groen. Eén van deze cottages is ook aangepast voor rolstoelgebruikers. De cottage biedt plek aan 4 personen, is de keuken aangepast, zijn de bedden verhoogd, in de badkamer is een douche met verplaatsbare stoel, wastafel en verhoogd invalidentoilet.

Mindervaliden cottage op de Eemhof

Dol op water, dan is de Eemhof perfect! De Eemhof is namelijk gelegen aan het Eemmeer, hierdoor zijn er talloze watersportmogelijkheden. Daarnaast is er ook een tropisch zwembad met een golfslagbad, waterglijbanen en wildwaterbaan. U verblijft in een mindervaliden cottage voor 4 personen, die beschikt over de volgende aanpassingen: aangepaste keuken, aangepast toilet en zitje in de douche.

Port Zélande is een walhalla voor watersporters

Ook Port Zélande is een walhalla voor watersporters en strandliefhebbers! Vanuit uw cottage wandelt u zó naar het Grevelingenmeer maar ook het Noordzeestrand ligt nabij. Bovendien is het een goede keuze als uitvalsbasis om Zeeland te verkennen. Nadien is het heerlijk thuis komen in de cottage die beschikt over een aangepaste keuken, aangepast toilet en zitje in de douche.

Rolstoelvriendelijke faciliteiten

Naast dat u op de bovengenoemde Center Parcs vakantieparken een rolstoelvriendelijke cottage kunt boeken. Zijn ook de paden alsook het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Meer info kunt u ook lezen op de pagina: → De mooiste Center Parcs parken met rolstoelvriendelijke cottages

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.